fbpx

JOUW WOONKAMER IN DE STIJL EN KLEUREN DIE JIJ MOOI VINDT

Een warme huiskamer waar je ontspannen bent en waar je alleen of samen van geniet. Dat is de wens van de meeste wensen. Waar jij en je gezin zich helemaal fijn voelen. En waar iedereen een fijne eigen plek heeft.

Niet een inrichting in een tijdelijke trend die je eigenlijk niks vindt, maar precies wat jij mooi vindt. Echt die gezellige kamer met de sfeer die jij zo graag wil.

INTERIEURADVIES IN BRABANT EN OMGEVING

Maar hoe krijg je die warme woonkamer vol sfeer?
Waar begin je?
Wat moet je kiezen?
Hoe krijg je een mooie eenheid?

Het is goed om te weten dat een interieurontwerper je door interieuradvies kan helpen. Zodat je wél die gezellige woonkamer krijgt, waar je al zo lang naar verlangt.

Je kunt hier ook meteen een afspraak maken voor een gratis interieur adviesgesprek 

EEN GEZELLIGE WOONKAMER IS VOOR IEDEREEN ANDERS

Iedereen heeft een ander idee bij een gezellige woonkamer.

Misschien vind jij een interieur warm en sfeervol als  er veel kleur is met mooie  patronen. Een ander wil rust en ruimte, en houdt van natuurlijke materialen en naturel kleuren.

Of houd jij van een stoere industriële stijl met hout en stalen deuren?

DOOR PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES KRIJG JIJ JOUW MOOIE WOONKAMER

Je kunt het allemaal zelf doen. Misschien heb je al een muur een kleur gegeven of een nieuw vloerkleed gekocht en is het nog niet die sfeer die je graag wil. Zo jammer van je geld!

Een interieurontwerp op maat voor jouw woonkamer zal jou heel goed helpen.

Ik luister goed naar je. Naar wat jij wilt. En op basis daarvan adviseer ik je. Niet alleen dat. Als ik dingen zie die de sfeer ten goede komen vertel ik die ook. 

Ik houd rekening met wat jij mooi vindt, maar dan net even verrassender. Net buiten je comfortzone. En dát maakt dat jouw woonkamer mooi en interessant blijft voor jaren. 

WAT DOET EEN INTERIEURONTWERPER?  

Een interieurontwerper of met een andere naam een binnenhuisarchitect, kijkt anders naar je woonkamer dan jij. Met een frisse blik.

Hij of zij weet welke (kleur)combinaties mooi zijn, waar je op moet letten voor een mooi geheel.
– Hoe de lichtinval is, welke kleuren je wel moet nemen en welke niet.
– Waar moet welke verlichting.
– Hoe verbeter je de akoestiek?
– Een mooie combinatie in materialen.
– Het toevoegen van dat wat nog mist.
– En dé groene sfeermakers: planten! Waar en hoe zet je ze neer?

Als je wilt wordt er rekening gehouden met meubels of andere elementen die jij wilt houden.

Recencies

In ons nieuwe huis wilden we meer balans, samenhang en rust. Door jouw advies hebben we heel veel bereikt. Je kwam met een plan waar alles in samenvalt, al onze wensen en wat we mooi en belangrijk vinden. Door jouw voorstellen trek je ons net over de streep met keuzes wat je anders niet zo snel zou doen. En je let op de details.

Je respecteert onze normen en waarden. Je komt met voorstellen, maar de beslissing ligt bij de klant.

Je neemt een stuk uit handen. Je ontzorgt. Het scheelt tijd en kosten om jou in te schakelen. Je bent open en eerlijk. En je hebt je voor 110% ingezet.

We voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe huis, ondanks de nieuwe spullen. En onze meiden vinden het ook heel gezellig!

Ervaring van Cynthia

HOE MERK JE DAT JE WOONKAMER NIET FIJN VOELT?

– Je vindt de sfeer niet fijn en je weet niet waar het aan ligt
– Je voelt je onrustig in de woonkamer, niet helemaal ontspannen
– Je bent er niet blij mee
– Je nodigt niet graag mensen uit
– Je kijkt er niet echt naar uit om lekker een avondje op de bank te zitten

WAT VIND JIJ BELANGRIJK IN JOUW WOONKAMER?

We kijken samen naar wat belangrijk is voor jou. Wil je meer kleur in huis door verf of wil je een verrassend behang? Wil je goede en mooie verlichting? Een relaxplek voor de kinderen? Nieuwe eetkamerstoelen of een nieuwe bank?

Mag het allemaal wat spannender? Of heb je zelf ideeën? Dat kan zijn voor een bestaand huis, en ook voor een nieuwbouwwoning.

En ik geef zeker aan wat ik opmerk wat de kamer nog fijner, mooier of warmer maakt.

EEN INTERIEURONTWERPER KAN JE GELD OPLEVEREN

Hoezo geld opleveren?

1) Veel mensen vinden het zonde om geld uit te geven aan interieuradvies. Denken dat ze het zelf ook wel moeten kunnen. En veel mensen hebben zelf al iets geprobeerd of een meubel gekocht om het thuis gezellig te maken, zonder het gewenste resultaat. Een miskoop dus. Dat is echt zonde van je geld. En van je tijd!

Een interieurontwerper heeft een ontwerp bedacht. En weet hoe het er straks uit komt te zien. En wat je nodig hebt in welke maat, vorm, kleur en materiaal. Zo heb je geen miskopen.

2) Nog een reden waarom een interieuradvies geld oplevert: je hebt niet altijd allemaal nieuwe meubels nodig. Een meubel wat jij misschien wilde wegdoen kan ineens heel anders ogen door de combinatie in een andere sfeer en in een heel andere kleurcombinatie die jij zelf nog niet had gedacht.

3) Wellicht heb je al eens een dag vrij genomen om meubels of een keuken te kopen. Of heb je oppas ingehuurd zodat jullie samen voor meubels kunnen shoppen. Of merk je dat je minder energie hebt omdat je woonkamer (de basis van je huis!) je geen energie geeft. Waardoor je minder productief bent. Dat zijn ook allemaal kosten die je maakt en waar je je waarschijnlijk niet bewust van bent.

JOUW WENSEN VOOR JE WOONKAMER

Een nieuw interieur begint met een ontwerp. Wat zijn je wensen, je eisen? Hoe ziet jouw huidige woonkamer eruit? Heb je een nieuwbouwwoning? Of heb je een verbouwing gedaan en moet nu de woonkamer worden ingericht?

NIET ALLES HOEFT NIEUW

Als je hulp vraagt betekent dat niet dat alles nieuw moet. Heb jij nog meubels of gordijnen die nog goed zijn dan neem ik die mee in het bedenken van het nieuwe ontwerp.

ONTWERP VAN JE WOONKAMER IN TILBURG EN OMGEVING

Stap één is het maken van een ontwerp voor je woonkamer: het MEER LEF interieuradvies.

Aan de hand van jouw wensen en wat belangrijk is voor jou maak ik het interieurontwerp. Dat doe ik voorafgaand aan de afspraak bij jou thuis en we bespreken het samen tijdens het MEER LEF interieuradvies. Dit is heel ontspannen, vlot en efficiënt.  Ik ken je wensen en zie je huis, de lichtinval, etc. Daardoor zijn we goed voorbereid op het uitzoeken en kopen van de meubels.

Hier
lees je meer over dit interieuradvies.

Het interieurontwerp is na één afspraak besproken en klaar! Dat is voldoende. Dan weet jij hoe de woonkamer eruit komt te zien.

Een interieurontwerp laten maken betekent niet dat het lang hoeft te duren.

Door mijn manier van werken is het ontwerp binnen een paar dagen klaar. En kunnen we binnen EEN WEEK samen de meubels kopen.

AANKOOPBEGELEIDING  BIJ AANSCHAF VAN MEUBELEN

Je weet na het interieuradvies hoe jouw nieuwe woonkamer eruit komt te zien.

Je hebt hierna twee mogelijkheden om het in te richten.
1) Je gaat zelf de meubels kiezen en kopen.

Na het advies kun je ervoor kiezen zelf de besproken meubels en andere elementen in de meubelzaak concreet uit te zoeken en te kopen: bijvoorbeeld de bank, eettafel, de salontafeltjes, het vloerkleed, de bijzettafeltjes etc.

Of:

2) Je kiest voor aankoopbegeleiding hierbij: we gaan samen de meubels voor de woonkamer uitkiezen en kopen. Dan ben je binnen een dag klaar.

Dit is voor jou als je meteen wil doorpakken en aan de slag wil met het interieuradvies!

We gaan samen een dag(deel) op pad om jouw benodigde meubels te kiezen en te kopen. Ik ken jullie, je wensen en de woonkamer al. Door onze goede voorbereiding zijn we, afhankelijk wat er nodig is, vaak binnen een paar uur klaar in de woonwinkel.

Voorafgaand aan het samen meubels kopen is altijd het MEER LEF interieuradvies.

WAT HOUDT AANKOOPBEGELEIDING VAN MEUBELS IN?

Een hele fijne oplossing: we gaan samen naar de woonwinkel en zoeken de meubels uit. Wij samen. Heel efficiënt. Vaak lukt dit binnen een paar uur.

En we zoeken ook de verfkleuren en de gordijnen uit voor de huiskamer, zodat de gehele combinatie bekend is. Gekozen en klaar. Het geeft zoveel ontspanning en opluchting als alles is gekocht.

WAT IS JOUW ERVARING BIJ HET UITZOEKEN VAN NIEUWE MEUBELS?

Veel mensen gaan vol goede moed samen op een vrije dag naar de woonwinkel voor meubels voor de zithoek en de eethoek. Ze weten soms wel wat ze willen. Komen een heel eind, maar raken toch overweldigd. En gaan twijfelen. Door al het aanbod, alle materialen waar je uit kunt kiezen. Wat staat mooi bij jou? Wat wordt nou dé combinatie?

Je kunt je geld maar een keer uitgeven. En je wil geen miskopen.

Vaak geven de winkels waar ik met mijn klanten kom een extra korting. Vaak meer dan je zelf als particuliere klant krijgt.

 

Het samen kopen van de meubels is de meest ontspannen, snelste en makkelijkste optie voor de mooiste combinaties en je hebt geen miskopen

 

WAT KOST AANKOOPBEGELEIDING VAN MEUBELS?

Ben je geïnteresseerd in het samen kopen van je meubels of vraag je je af of dit precies hetgeen is waar jij mee bent geholpen? Dan spreek ik je graag in een telefonisch adviesgesprek, het Prachtige Plekgesprek!

Het binnen 3 weken samen kopen van je meubels is geschikt als de basis van je woonkamer goed is en een paar soorten meubels nieuw moeten, zoals bank, fauteuil, salontafel en eetkamerstoelen en de verlichting.

Heb je een verbouwing of nieuwbouwhuis en zijn de grootste keuzes al (bijna definitief) gemaakt, zoals keuzes voor de keuken, vloer en electra punten? Dan is mijn manier van werken ook geschikt voor jou.

Tijdens het adviesgesprek vertel ik je graag wat de investering is voor het aankopen van de meubels en de begeleiding hiervoor. 

Inbegrepen in het Samen kopen van jouw nieuwe meubels:

– Een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer: MEER LEF interieuradvies bij jou thuis (2 uur)

-Aankoopbegeleiding meubels kopen (1 dag)

-Definitieve keuzes maken bij jou thuis (ca. 1,5 uur)voor gordijnen, behang en verfkleuren voor wanden en houtwerk.

Voorafgaand aan het samen meubels kopen voor de huiskamer is altijd het MEER LEF interieuradvies.

 

De aankoopbegeleiding bij het kopen van de meubels gaat snel. We zijn vaak binnen een paar uur klaar, en dat zonder uitstelgedrag of stress.

 

SAMEN DE MEUBELS KOPEN: JE WORDT ONTZORGD

Het is goed je af te vragen, je eerlijk af te vragen: “kan ik het zelf, en… durf ik het zelf, de meubels kopen? De complete combinatie maken? Dat het gezellig is, sfeervol, overal aan gedacht? Een echte eenheid die je omarmt als je binnenkomt. Ben ik zeker van mijn zaak als ik daar sta in de winkel?”

EEN METAMORFOSE VAN JE WOONKAMER ZOALS BIJ VT WONEN OP TV     

Waarschijnlijk heb je wel eens een woonprogramma gezien op tv zoals ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis’, waar de woonkamer van de deelnemers een complete metamorfose krijgt.

Dat is ook ongeveer wat wij doen. Jullie geven aan wat je mooi vindt. Ik maak het ontwerp. En een week na het bespreken van het advies bij jou thuis gaan we samen de meubels uitzoeken en kopen.

HOE LANG DUURT DE PERIODE VAN INTERIEURADVIES EN HET KOPEN VAN DE MEUBELS?

Bij ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis’ is de woonkamer binnen een dag helemaal klaar.
Wij zijn niet binnen een dag klaar. Maar wij kunnen dit samen ook snel!

Want binnen ca. twee weken na onze kennismaking met het interieuradvies hebben wij samen de nieuwe meubels uitgezocht en gekocht, én de verfkleuren en eventuele gordijnen uitgezocht. 

Dus het interieurontwerp, verf, gordijnen én de meubels uitgezocht binnen ca. twee weken!

Recencies

Situatie: we hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Berkel-Enschot en twijfelden of we een interieurontwerper zouden inschakelen.

De twijfel was, wordt het niet te standaard? Het moest persoonlijk zijn.
We hadden je website bekeken en hadden een eerste gesprek. We hadden meteen een klik.

De ervaring met Caroliens interieuradvies is ontzettend goed. Carolien geeft ons ruimte, en ook een duwtje in de rug. Je stimuleert mensen om over hun grens heen te gaan. Spannend!

Ze selecteert 1 of 2 dingen die wij mooi vinden en geeft ons daarin ruimte. Het is allebei goed. Ze is heel creatief. Carolien vertaalt onze keuzes naar iets unieks, een bijzonder geheel.

Ons gevoel na het interieuradvies was: “Zo willen we het. Het plaatje is compleet!”

Het gaf zoveel opluchting en een rustig gevoel. Want in winkels is zo veel aanbod. Zoveel is leuk. Wij hoeven niet meer te kiezen. We hebben al gekozen!

Wij bevelen Carolien aan aan alle mensen die een nieuwbouwhuis hebben gekocht of een huis opnieuw willen inrichten.

Ze kan iedereen helpen, door haar neutrale uitgangspunt.

Yolanda: ”Hoe vonden wij het? Wauw! Heel fijn.”
Ik: “Geweldig, bedankt voor al die mooie woorden!”
Yolanda: “Je hebt het ook echt verdiend. En dat mag je erbij zetten. “

Ervaring van Yolanda

WIL JIJ WORDEN ONTZORGD?

Klinkt het goed voor je? Geeft het opluchting als je hieraan denkt?

Plan hier een vrijblijvend telefonisch gesprek of stuur een mail, als je wil weten of de aankoopbegeleiding van je meubels iets is voor jou?

WANNEER WEET JE DAT HET JE NIET ZELF LUKT OM DE MEUBELS VOOR DE LIVING UIT TE KIEZEN EN TE KOPEN ?   

– Als je al diverse keren naar een woonwinkel bent geweest en je nog niet bent geslaagd
– Als je slechte ervaringen hebt na een vorige inrichting
– Als je overweldigd raakt in een woonwinkel
– Als je al maanden of langer bezig bent met de woonkamer en het is nog niet wat je heel graag wil
– Je kiest weer voor veilig terwijl je echt wel eens iets anders wil
– Je komt er niet uit met je partner
– Je weet niet waar je moet beginnen
– Je hebt er geen oog voor
– Je hebt er geen tijd voor
– Je vindt het lastig om keuzes te maken
– Je wil niet weer een miskoop

DE  VOORDELEN VAN EEN PERSONAL SHOPPER:

– Het bespaart jou veel tijd
– Het voorkomt miskopen
– Je krijgt onafhankelijk advies
– Je bent (veel meer) ontspannen
– Je krijgt een persoonlijk advies op maat gemaakt voor jou
– Je hoeft het niet alleen te doen en dat scheelt veel

EEN GEZELLIGE WOONKAMER GEEFT JE EEN GOED EN RUSTIG GEVOEL


– Je geniet
– Je bent klaar
– Je bent rustig en ontspannen. Hoe fijn is dat?
– Je hoeft er niet meer over na te denken
– Het kan van je lijstje af
– Je bent supertrots

‘Ssst, zeg niks, doe niks, even rust’