Ben jij blij met je witte muren?

Gisteren sprak ik met iemand over kleur in huis. Dat dat zo fijn is, en het zoveel sfeer geeft. En dat zoveel mensen witte muren hebben.

Zij heeft zelf in de keuken en woonkamer een paar groene muren. In 3 verschillende tinten. Rustig en mooi.

Ze had die dag een kennis op bezoek gehad. Die was voor het eerst in haar huis. Het eerste wat die vriendin op viel was die kleur groen in de keuken.  Ze vond het heel mooi en gezellig. Ze was verrast.

Zijn mensen blij met alleen witte muren?

Ik vraag me dan af: zijn die mensen echt blij met alleen maar witte muren? Kiezen ze daar bewust voor? Of willen we ze wel kleur, maar weten ze niet goed welke ze moeten kiezen. En welke mooi staat.

Steeds meer kleur

Kleur in het interieur en op de wanden wordt steeds meer gedaan. Niet alleen in woonprogramma’s, maar ook gewoon bij de mensen thuis. Gelukkig!

Kleur lastig kiezen?

En inderdaad. Het is misschien best lastig kiezen. Want alleen met de goede kleur(en) krijg je een mooi en vooral fijn totaalplaatje.

Veel mensen durven geen kleur te gebruiken. Bang dat het niet mooi wordt. Of snel gaat vervelen. Maar een goed gekozen kleur blijft jaren helemaal naar je zin.

En jij? Wil jij kleur in huis?

Wil jij ook wel kleur in huis? Heb je zelf al iets geprobeerd? Yes! Is het niet helemaal geworden zoals je wilde? Of kun je niet kiezen?

 

Ik help je hier graag bij. We bekijken welke kleuren mooi bij je staan. En misschien ook welk behang, ook al zo’n gave sfeermaker.

Laten we samen jouw eigen sfeer maken!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend Prachtige Plek gesprek . info@gewooncaat.nl / 06-13196001