fbpx
Caat dag

CAAT SAMEN MET JOU

Samen maken we jouw fijne en sfeervolle huis

Je bent een succesvolle hardwerkende professional. Je hebt een druk leven. Je baan, je gezin, een fijn sociaal leven. Je vindt het heerlijk om lekker thuis te zijn. Maar daar vind je de rust niet. Het is niet gezellig, saaie kleuren, het voelt niet als een thuis. Jij en je partner houden misschien allebei van andere dingen. En… je hebt een aantal meubels en gordijnen waar je aan gehecht bent. Hoe integreer je die in een nieuw plan?

Er is zo weinig kleur in huis. Dat mis je. Laatst op tv heb je in een  woonprogramma een hele mooie kleur op de wand gezien. Wat een geweldig effect! Zo warm, zo sfeervol. Die kleur wil jij ook. Met die kleur wordt het vast  veel gezelliger. Met een blij gevoel belde je de schilder, een afspraak werd gemaakt en hij ging aan de slag. 

Maar …  die kleur staat bij jou helemaal niet mooi. Het pakt bij jou heel anders uit. Dat geweldige effect is er helemaal niet. Het matcht niet, het past niet bij je meubels, het is niks. Maar welke kleur moet je dan nemen? Wat moet je dan doen om het wel gezellig te maken?

 

Een nieuw interieur, DOE HET ZELF samen met CAAT

Je wil een nieuw interieur. Je vindt het zelf leuk om mee bezig te zijn. Maar je vindt het lastig om keuzes te maken. Een gezellig sfeervol huis, echt een eenheid, dat is wat je wil. Om het echt goed te doen wil je hier graag hulp bij. Niet perse een volledig plan, want misschien vind je bepaalde meubels of elementen nog steeds mooi. Van sommige dingen heb je echt geen verstand, daar wil je graag hulp bij.

 

Wat heb je zelf al geprobeerd?

Van alles. Een mooie kleur op de muur, een andere indeling. Een vloerkleed dat helemaal in is, maar niet voldoende helpt tegen die slechte akoestiek. En je hebt al eens een bank gekocht. In de showroom zag je een prachtig exemplaar. Een mooi model met een prachtige kleur. Een echte designbank. Je dacht: ‘deze kan lekker lang mee.’ Maar eenmaal thuis zijn jullie helemaal niet tevreden. Hij zit toch niet zo lekker, hij is niet groot genoeg. De stof is besmettelijk. Je bent helemaal niet blij. Je man ook niet. Maar je hebt wel veel geld geïnvesteerd. Nou ben je nog niet klaar. Dat is balen.

 

Wat heb je nodig ?

Iemand die:

 • goed naar jullie wensen luistert en deze vertaalt naar een persoonlijk interieur
 • zorgt voor rust en eenheid
 • elementen die je wilt houden integreert in het interieurplan
 • jullie helpt bij de keuzes
 • die rekening houdt met jullie input

CAAT SAMEN MET JOU

We bespreken eerst alle wensen en eisen. Jullie geven ieder afzonderlijk aan wat je mooi en belangrijk vindt, waarna ik op basis van deze input een beknopt interieurontwerp maak. Per onderdeel krijgen jullie een paar opties waaruit jullie een keuze maken, heel overzichtelijk. Jullie gaan zelf winkelen en regelen stalen.

Hierna kom ik nogmaals bij jullie thuis om aan de hand van door jullie verzamelde stalen van meubels en materialen de beste combinatie te maken. Vervolgens bestellen jullie zelf alles. Jullie bepalen zelf hoeveel jullie doen en hoeveel ik doe. Of ik zoek en regel alles : totale ontzorging. Kies dan voor CAAT TRAJECT

Het is een gezamenlijk project waarin jij en je partner samen groeien naar jullie nieuwe thuis.

Dus wil je zelf aan de slag met je interieur maar daar goede begeleiding bij? Met een beknopt interieurplan als leidraad? Wil je zelf woonwinkelen? Klinkt dit goed? Dan is dit iets voor jou.

Gratis Prachtige Plek gesprek

Heb je interesse in de CAAT SAMEN MET JOU?

Klik hier en meld je aan voor een Prachtige Plek gesprek.

In een telefoongesprek van ca. 30 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om jouw eigen fijne thuis te krijgen. Ook bekijken we of ik je hierbij kan helpen. Interesse?

Dit Prachtige Plek gesprek is alleen voor die mensen die echt een stap willen zetten.

Wil jij weer blij zijn in je huis? Een huis waar het hele gezin van geniet? Geen gedoe meer met je partner hierover?

Wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? En wil je daarbij persoonlijke hulp?

Meld je aan!

 

Wat vinden klanten van Gewoon Caat?

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop jij, samen met ons op zoek bent gegaan naar een kleur die aan onze wens voldeed. En nog steeds genieten wij hiervan.

Rian

“Carolien heeft ons bijzonder weten te prikkelen met haar eigen passie en creatieve ideeën voor sfeer, uitstraling en inrichting. Haar adviesstijl hebben wij als erg prettig ervaren: compleet en beargumenteerd, met de vrijheid om zelf te kiezen voor wat we mooi vonden. Gewooncaat – compleet, creatief en verrassend!”

Joost

Wat levert het je op?

 • Een concreet plan waarmee je zelf aan de slag kunt
 • Een fijn huis met jouw persoonlijke sfeer
 • Goede kleurcombinaties

Wat krijg je ?

 • Een beknopt interieurplan als leidraad voor het realiseren van jullie nieuwe woonkamer of andere ruimte. Per onderdeel krijgen jullie een paar opties waaruit je een keuze kunt maken, heel overzichtelijk.
 • Hierna kom ik nogmaals bij jullie thuis om aan de hand van door jullie verzamelde stalen van meubels en materialen de beste combinatie te maken. Of ik zoek en regel alles : totale ontzorging.
 • Gedurende dit traject breng ik rust, overzicht en inspireer.

 

Wie is Carolien Latijnhouwers

 

Ik ben 10 jaar geleden voor mezelf begonnen als interieur ontwerper.

Belangrijk vind ik: persoonlijk contact, goed luisteren en me inleven in de klant.

En verder kleur, en lef!
Ik laat je zien wat dat voor moois en fijns oplevert, zodat je weer voor jaren een fijn interieur hebt.

Eventuele elementen die je wilt behouden verwerken we tot een mooi geheel in het ontwerp. We letten hierbij ook op een fijne akoestiek. En zo maken we voor jou een persoonlijk, praktisch en passend interieur ontwerp.

Wil je het beste en snelste resultaat? Dan gaan we samen woonwinkelen, dus samen de meubels te kopen. Dit levert jou veel tijd en geld (want geen miskopen) op. En geen keuze stress! 

Wat is jouw investering?

Dit traject vraagt om een investering in tijd en geld. Hoe concreter jullie input is, hoe beter en persoonlijker het plan wordt.

Het tarief voor CAAT SAMEN MET JOU is afhankelijk van wat ik voor jullie ga doen. Iedereen heeft andere wensen. Samen bespreken we waar ik jullie bij kan helpen. Ik maak graag een offerte op maat voor jou.

Hoeveel tijd, genot, tevredenheid en rust zal het je opleveren als het klaar is? Jullie fijne eigen huis. En wat zo leuk is: je hebt er zelf aan meegewerkt!

Gratis Prachtige Plek check

Ben jij toe aan een nieuw thuis? Voel je je niet thuis in je eigen huis? Wil je  bepaalde elementen in het nieuwe interieur behouden?

Klik hier en ontvang de gratis Gratis Prachtige Plek check. En ontdek hoe jij jouw droomhuis kunt waarmaken.

Ik spreek je snel!

Carolien Latijnhouwers

P.S. Blijf jij nog zelf aanmodderen of onderneem je nu actie?

Ja, ik wil nu aan de slag!

prachtige plek check