Titel

CAAT TRAJECT

Eindelijk je ideale huis

Je bent een succesvolle hardwerkende professional. Je hebt een druk leven. Je baan, je gezin, een fijn sociaal leven. Je vindt het heerlijk om lekker thuis te zijn. Maar daar vind je de rust niet. Het is niet gezellig, saaie kleuren, het voelt niet als een thuis. Jij en je partner houden allebei van andere dingen. En… je hebt een aantal meubels en gordijnen waar je aan gehecht bent. Hoe integreer je die in een nieuw plan?

Je droomhuis

Hoe fijn zou het zijn als je huis helemaal naar jullie zin is? Vol sfeer en gezelligheid, een eenheid. Helemaal jullie huis. Iedereen heeft zijn eigen plek. Je bent thuis.

Je nodigt nu wel weer graag vrienden uit om te komen eten. Dat deed je eerst niet meer zo vaak, omdat je je huis niet gezellig vond.

Maar nu is alles anders. Je voelt je rustig, je bent blij. Het huis is gezellig. Je hebt heerlijk gekookt. De tafel is mooi gedekt. Een fijne en mooie tafel, met heerlijke fauteuils die tegen een stootje kunnen. Je verheugt je op het etentje. De kaarsjes kunnen aan. Heerlijk!

Je vindt thuis weer rust. Precies zoals je altijd wilde : jouw droomhuis. Je bent klaar !

Wat heb je zelf al geprobeerd?

Van alles. Een mooie kleur op de muur, een andere indeling. Een vloerkleed dat helemaal in is, maar niet voldoende helpt tegen die slechte akoestiek. En je hebt al eens een bank gekocht. In de showroom zag je een prachtig exemplaar. Een mooi model met een prachtige kleur. Een echte designbank. Je dacht: ‘deze kan lekker lang mee.’ Maar eenmaal thuis zijn jullie helemaal niet tevreden. Hij zit toch niet zo lekker, hij is niet groot genoeg. De stof is besmettelijk. Je bent helemaal niet blij. Je man ook niet. Maar je hebt wel veel geld geïnvesteerd. Nou ben je nog niet klaar. Dat is balen.

Wat heb je nodig?

Iemand die:

 • goed naar jullie wensen luistert en deze vertaalt naar een persoonlijk interieur
 • je begeleidt bij alle keuzes die je moet maken
 • elementen die je wilt houden integreert in het interieurplan
 • zorgt voor rust en eenheid
 • alles uit handen neemt

CAAT TRAJECT

Wil je totaal worden ontzorgd? Vind je het fijn om een compleet doordacht interieurplan te hebben, waar over alles is nagedacht? Waar alle keuzes worden beperkt tot ca. 3 per onderdeel. Waar alles voor je wordt gekocht en geregeld? En ben je bereid geld te investeren in dit traject en regelmatig input te geven, zodat het echt jullie thuis wordt ? Dan is dit iets voor jou.

Het is een gezamenlijk project waarin jij en je partner samen groeien naar jullie nieuwe thuis. Tussentijds is voldoende overleg. Jullie blijven op de hoogte van de vorderingen in het plan. Met als resultaat: een frisse start in een ‘nieuw’ huis volledig naar jullie wens.

De elementen van het CAAT TRAJECT, het complete advies, zijn ook mogelijk als losse elementen. Denk aan : het maken van de indeling, lichtplan, materiaal-en kleuradvies en woonwinkelen. Mail me hier gerust over.

Naast CAAT TRAJECT is CAAT SAMEN MET JOU mogelijk. Waarbij jij een deel zelf doet. Het werkt als volgt: ik maak het interieurplan. Vervolgens verzamelen jullie de stalen van alle meubels en elementen. Daarna begeleid ik bij de keuzes en zorg dat alles prachtig bij elkaar past. Vervolgens gaan jullie zelf alles bestellen. Natuurlijk kan ik waar jullie dat willen, nog meer helpen en begeleiden.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis Prachtige Plek gesprek

Heb je interesse in het CAAT Traject? 

In een telefoongesprek van ca. 30 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om jouw eigen fijne thuis te krijgen. Ook bekijken we of ik je hierbij kan helpen. Interesse?

Dit Prachtige Plek gesprek is alleen voor die mensen die echt een stap willen zetten.

Wil jij weer blij zijn in je huis? Een huis waar het hele gezin van geniet? Geen gedoe meer met je partner hierover?

Wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? En wil je daarbij persoonlijke hulp?

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden.

 

Referenties

“Gewoon Caat heeft me geholpen met het inrichten van mijn werkkamer cq. coachingsruimte en ik ben erg tevreden over het resultaat. Haar adviezen hebben ervoor gezorgd dat de uitstraling van mijn werkkamer een juiste balans is tussen zakelijkheid en huiselijkheid. De sfeer die ze heeft gecreëerd, is open, ontspannen en actief.
Omdat we zo tevreden waren hebben we haar hierna ook gevraagd om onze woonkamer te restylen. We wilden graag kleur in de ruimte en een ruimtelijker gevoel. We wilden onze gordijnen behouden, net als een bank en de eettafel. Deze bestaande elementen worden op een vanzelfsprekende wijze geïntegreerd in het ontwerp. Een hele mooie combinatie van kleuren en een fijne sfeer. En inderdaad, door de nieuwe indeling en enkele nieuwe meubels voelt het veel ruimtelijker. Haar tips vond ik origineel, praktisch en betaalbaar. Ze heeft duidelijke ideeën over kleur, vorm en stijl, maar ook veel aandacht en respect voor onze smaak en wensen. Kortom: een prettig persoon om mee samen te werken door haar klantgerichtheid, professionaliteit, enthousiasme en inspiratie.”

Franci

“Carolien heeft ons bijzonder weten te prikkelen met haar eigen passie en creatieve ideeën voor sfeer, uitstraling en inrichting. Haar adviesstijl hebben wij als erg prettig ervaren: compleet en beargumenteerd, met de vrijheid om zelf te kiezen voor wat we mooi vonden. Gewooncaat – compleet, creatief en verrassend!”

Joost

 Wat levert het je op?

 • Een fijn huis met jouw persoonlijke sfeer
 • Goede kleurcombinaties
 • Rust. Het klopt en iedereen voelt zich hier happy
 • Opluchting. Je hoeft er zelf niet meer over na te denken. Het is af
 • Het traject op weg naar de nieuwe ruimte wordt overzichtelijk, je wordt hierin begeleid. Het wordt voor je geregeld
 • Tijd: niet meer woonshoppen op zaterdag. Maar wel: sporten, tijd voor je gezin, om te lezen, voor je hobby, voor elkaar
 • Geen miskopen meer
 • Geen discussies meer over de inrichting
 • Het wordt leuk om mee bezig te zijn. Je doet het samen.

Wat krijg je?

Jullie persoonlijke en complete interieurplan met de sfeer waar jullie naar op zoek zijn. Tijdens het traject is er buiten de gesprekken voldoende overleg zodat je weet hoe het verloop van het plan is.

Alles wordt geregeld en gekocht. En ingericht zodat jullie kunnen genieten!

Wie is Carolien Latijnhouwers

Carolien Latijnhouwers is 9 jaar geleden voor zichzelf begonnen als interieurontwerper. Belangrijk vind ik : persoonlijk contact, goed luisteren en inleven in de klant, kleur, eventuele bestaande elementen verwerken in het plan, akoestiek, een persoonlijk praktisch en passend plan maken.

Wat is jouw investering?

 • Dit traject vraagt om een investering in tijd en geld. Hoe concreter jullie input is hoe beter en persoonlijker het plan wordt. Vooral in de beginfase is goede input van groot belang.
 • Na een persoonlijk gesprek maak ik een offerte. Na jullie akkoord ga ik aan de slag.

Gratis Prachtige plek check

Ben jij toe aan een nieuw thuis? Voel je je niet thuis in je eigen huis? Wil je  bepaalde elementen in het nieuwe interieur behouden?

Klik op de button en ontvang de gratis Gratis Prachtige plek check. En ontdek hoe jij jouw droomhuis kunt waarmaken.

Ik spreek je snel!

Carolien Latijnhouwers

P.S. Blijf jij nog zelf aanmodderen of onderneem je nu actie?

Ja, ik wil nu aan de slag

prachtige plek check