fbpx

Hi,

Een tijdje geleden kreeg ik van iemand de vraag: waarmee help jij je klanten het beste?

Dat was een goede vraag. En ik wist het eigenlijk meteen.

Sindsdien ben ik dat nog meer gaan doen. Omdat mensen dáár uiteindelijk zo mee geholpen zijn. Het geeft ze zoveel ontspanning. En zekerheid dat het nu echt heel mooi gaat worden. En… ze hebben zo geen miskopen!

‘Wat is dat dan waarmee ik iemand het beste help?’, hoor ik je denken.

Dat is dat ik niet alleen een interieur ontwerp maak voor mijn klanten. Of ze het MEER LEF interieuradvies van 2 uur geef. Wat zeker de basis is van die fijne woonkamer en dus ook super belangrijk.

Wat nog meer helpt is de fase daarna: dat ik hun grootste zorg en stress factor uit handen neem. Dat waar zoveel mensen tegenop zien: het kopen van de meubels. Want dat doe ik samen met ze.

In een woonwinkel die bij ze past. Of dat Eijerkamp is, bekend van VT Wonen. Of een winkel als Leen Bakker.

Want wat je in de winkel kiest, precies dát krijg je straks in je woonkamer. Dus die keuzes zijn cruciaal voor jouw warme gezellige woonkamer.

Jij wil toch ook dat het superfijn gaat worden? Dat je je straks helemaal lekker voelt thuis? En… je woonkamer opknappen of vernieuwen, dat doe je maar een keer in de ca. 10 jaar. Dus doe het ook meteen goed!

Is dat ook iets voor jou? Is het dé oplossing? Dat ik met je mee ga de meubels kopen? Geeft het idee alleen al je veel opluchting?

Aarzel niet, maar bel (06-13196001) of mail me. Dan vertel ik je eerlijk wat voor jou het beste is.

Liefs,
Carolien

Related Posts