fbpx

Een jaar geleden hielp ik mijn klant die na een scheiding zijn nieuwe huis moest inrichten, aan de inrichting van zijn woonkamer.

En vandaag ging ik kijken naar het resultaat.

Hij had toen net een nieuwbouwwoning gekocht en wilde niet zomaar lukraak wat keuzes doen, al heeft hij wel interesse in interieur.

Hij wist dat hij zelf niet een mooi en rustig geheel ervan kon maken. En wilde het meteen goed aanpakken.

Belangrijk voor hem was dat hij een mooi fijn huis heeft. Voor hem, en ook voor zijn kinderen en vrienden die hij graag bij hem thuis uitnodigt. Een kast en eethoek had hij al. Dus dit moest mooi worden gecombineerd met de nieuwe meubels.

Samen maakten we een plan, dat wil zeggen, zijn wensen en eisen m.b.t. kleuren, stijl, sfeer etc. verpakte ik in een ontwerp wat zowel rustig, warm als verrassend is en heel ruimtelijk aanvoelt. Waaronder zijn jarenlange wens van een heerlijke fauteuil.

Hij was meteen enthousiast, zeker ook over het gewaagde behang. En de warme rust die de hele ruimte uitstraalt.

De meubels gingen we samen kopen in 1 dag in een grote woonwinkel. Zijn dochter was die dag mee als support, dat gaf hem een fijn gevoel.

In 4 uur waren we klaar. Alles gekozen.

Nu we precies de kleuren van de meubels wisten kon ik ook de exacte verfleuren, behang en gordijnen adviseren. In een paar weken waren we klaar met alle keuzes.

En vandaag zag ik hem zo blij, rustig en trots in zijn huis.
Wat een heerlijk project met een hele fijne dankbare klant!

Via deze link zie je een filmpje van de woonkamer.

Wil jij ook weten hoe je binnen 2 weken klaar kunt zijn met het inrichten van je woonkamer? Waarbij binnen 1 dag al je nieuwe meubels zijn gekocht?

Mail of bel (06-1319 6001) voor een gratis en vrijblijvend Prachtige Plek adviesgesprek. Ik denk met jou mee en vertel je de eerste stappen hoe jij dit kunt aanpakken, zodat je daadwerkelijk kiest en nu echt ervoor gaat. En jij binnenkort ook kunt genieten in rust van jouw eigen thuis.

Als je voor half juni een afspraak maakt is jouw woonkamer in de herfst helemaal ingericht. Klinkt dat goed? Doe jezelf een plezier, want…

denk je eens in: wat kan er volgende week al in gang worden gezet?

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.