fbpx

Die fauteuils op de foto, wauw, wat een fijne eyecatchers! Dat vind ik als ik het zo zie.

Het betekent niet dat ik het persé thuis zou willen. Maar het ziet er wel lekker speels, levendig uit, Gewaagd ook. Leuk daarom!

Ik geef je een tip die ik vaak toe pas in mijn ontwerpen:
juist een fauteuil is heel leuk om iets bijzonders mee te doen. Dat kan zijn een apart dessin, een bijzonder model, een materiaal dat niet in je andere meubels zit.

In plaats van kiezen voor een uitspringend fauteuil kun je hetzelfde bereiken met een vloerkleed, een messing kastje door het materiaal, of een grappig salontafeltje. Dus een onderdeel van je woonkamer. En kies één eyecatcher per hoek in je kamer. Dat is vaak voldoende om jouw gezellige sfeer helemaal af te maken.  Zo wordt het nog spannender.

Allemaal inspiratie voor als je kamer nog net een beetje pit nodig heeft.

Het is ook een kwestie van durven. En van doen!

Iets voor jou?

Liefs,
Carolien

Related Posts