fbpx

Hi,

Als ik met mijn klanten spreek wordt weleens gevraagd: “wat is nu de trend?” Of: “kan dat nog wel, een rieten lamp boven de tafel? Misschien dat dat straks uit is als wij het net een jaar hebben hangen.”

Hoe ik trends zie?
Ik vind het heel leuk om te weten wat in is, wat in de winkels komt, welke kleuren, welke materialen en vormen. Ook omdat dat regelmatig hele leuke verrassende of verfrissende combinaties oplevert.

Maar wat ik mijn klant adviseer is dit: doe wat je zelf mooi vindt. Vind jij een rieten lamp gewoon erg mooi? Dat merk je vaak doordat daar telkens je oog op valt omdat je het zo gezellig vindt staan.

Dan koop je die lamp toch, want je wordt er blij van. Dat is het belangrijkste! En uiteraard kijk ik bij mijn klanten dan wel of het ook past in het geheel. Maar vaak is juist een natuurproduct heel goed te combineren met allerlei stijlen. Landelijk, Scandinavisch, maar zeker ook industrieel.

Dus doe vooral wat jij mooi vindt. En dat kan een trend zijn. Of niet. Allemaal prima. Als jij je maar goed voelt!

Veel liefs,
Carolien

Related Posts