fbpx

In deze wekelijkse blog krijg je regelmatig tips hoe je je woonkamer warmer, beter en mooier kan maken. Deze keer is het anders. Ik stel je wat vragen over je woonkamer.Waarschijnlijk ben je met je interieur bezig. Omdat je bijvoorbeeld meer warmte en sfeer wil. Of je irriteert je aan de gordijnen. Of je wil een nieuwe bank of complete nieuwe eethoek. Maar hoe pak je dat aan? Daarbij kan het helpen jezelf eens een vraag te stellen.

Veel mensen twijfelen of ze er zelf uitkomen om de woonkamer ter veranderen. Ze proberen een nieuwe kleur op de muren of een andere fauteuil, zodat het hopelijk nu wel gezelliger wordt.
En vaak is het dan nog niet naar hun zin. Wat zonde is van je geld én tijd die je eraan hebt besteed om erover na te denken, het te gaan zoeken en de tijd die het koste om de muren te hebben geschilderd en alles aan de kant te hebben gezet, afgeplakt, etc.. Of als je een meubel hebt gezocht én gekocht is dat waarschijnlijk ook niet binnen een uurtje gelukt. Een miskoop dus.

Stel jezelf eens deze vragen:
– Hoe vind je je woonkamer, en welk punt geef je het?
– Welk punt zou je graag willen dat je je woonkamer zou geven?
– Wat is ervoor nodig om dat punt te halen?
– Lukt je dat zelf om het zo te krijgen?
– Welk gevoel geeft het als je eraan denkt dat je woonkamer er volgend jaar nog zo uitziet? Of over twee jaar?

Zo wordt het voor jezelf duidelijk of het zin heeft om zelf nog dingen te proberen. Of dat het sneller en veel relaxter is als je er hulp bij vraagt, met een veel beter resultaat.

Twijfel je of het vragen van interieuradvies iets voor je is. Of sowieso, wat het inhoudt? Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Prachtige Plekgesprek.

Veel liefs,
Carolien

Related Posts