fbpx

Is tijd voor jou belangrijk? Besteed het dan goed.

Tijd is je kostbaarste bezit. Het is eenmalig en komt nooit meer terug. Dus besteed je tijd goed.

Ik ben er steeds bewuster mee bezig wat ik met mijn tijd doe. Hoe mijn dagen eruit zien. Want niet alles geeft me energie. En eigenlijk… is het fijn om in te zien waar je niet goed in bent. Dan kun je daar iets aan doen.

Dat geldt voor mijn klanten ook. Ze vragen mij interieuradvies voor hun woonkamer omdat ze intussen weten dat ze er zelf niet uitkomen wat ze moeten kiezen.

Ze hebben vaak al zo lang van alles geprobeerd, erover nagedacht en ze komen er niet uit.

Of ze vinden het niet leuk om mee bezig te zijn, maar willen wel die warme gezellige huiskamer waar ze super graag thuis zijn.

Ze vragen mij te helpen omdat ze het nu echt goed willen en niet zomaar weer iets doen.

Doordat het interieurontwerp binnen 1 week klaar is, besparen ze veel tijd en energie. Ze hoeven niet meer zelf alles te bedenken, combineren, en dan in het wilde weg ernaar op zoek in woonwinkels. Bovendien weten ze dat het nu wel wordt zoals ze graag willen. Dus het duurt geen weken of maanden wat bij andere ontwerpers vaak het geval is.

Het ontwerp bespreek ik met mijn klant. Meestal is hij of zij er meteen enthousiast over en wat niet helemaal goed voelt, passen we terplekke aan zodat duidelijk is hoe de woonkamer gaat worden.

En gaan ze zelf de meubels kopen.

Of… ik ga mee om de meubels te kiezen en te kopen in 1 dag(deel).

Alleen een los interieuradvies levert al veel op: je weet hoe de sfeer wordt, de kleurcombinatie, welke modellen meubels, de benodigde afmetingen en meer.

Maar pas in de woonwinkel kun je definitief beslissen. Daar probeer je de bank of stoel uit of het lekker zit. Afhankelijk van welk meubel kun je kiezen uit een aantal kleuren. Vervolgens moet je alles combineren tot een mooi geheel én alles definitief beslissen. Én het moet mooi staan bij je interieur thuis.

Je moet aan veel dingen denken. Veel mensen vinden dat spannend en dat is logisch. Het moet goed gebeuren want je wil geen miskopen.

Steeds meer klanten kiezen ervoor om die ene keer dat ze voor de komende 7 á 10 jaar meubels kopen, om dat goed te doen. Geen eindeloos getwijfel meer. Je vraagt hulp!

We gaan samen 1 dag naar een voor jou geschikte woonwinkel. Samen lopen we ontspannen én efficiënt door de winkel.

Terplekke kies ik de juiste en mooiste combinatie voor jou, natuurlijk in overleg. En overal rekening mee gehouden: de meubels die je houdt, de vloer, etc. Met als doel alle meubels die dag te kopen.

Zodat we in totaal in 2 weken klaar zijn. En je alleen nog het leveren van de meubels hoeft af te wachten.

De reacties aan het eind van deze dag: “Dat had ik zo nooit zelf gekund.” En: “Wat een opluchting dat alles is gekozen!” En wat een tijdswinst!

Wil jij weten wat voor jou het meest geschikt is? Stuur me een berichtje voor een gratis adviesgesprek.

Veel liefs,

Carolien

 

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.