fbpx

We willen allemaal het perfecte huis maar de meeste mensen weten niet waar ze eerst moeten beginnen.

Hoe gaat het in zijn werk, een nieuw interieur bedenken en hoe zorg je dat alles met elkaar klopt? Waar kun je het beste je spullen kopen? Online? Of toch beter bij een winkel als Loods 5 of Piet Klerkx?

Je ziet enorm op tegen het gezoek naar meubels, omdat je niet precies weet wat je moet kiezen, waar komt de verlichting en welke kleuren doe je waar? Je hebt keuzestress en je vraagt je af: ‘hoe lang gaat het allemaal wel duren?’ Dus onderneem je maar niks. En ondertussen word je wel dagelijks geconfronteerd met een woonkamer die niet meer bij je past.

Je hebt misschien al een moodboard gemaakt, websites bekeken, en wellicht al eens naar een woonwinkel geweest. Kleine stapjes op weg naar jouw droomwoning.

Wat ik veel zie is dat mensen dan weer stoppen omdat ze niet weten hoe ze verder moeten. Of door je drukke leven heb je geen zin of energie en ga je (weer) uitstellen.

Met mijn hulp krijg jij een interieurontwerp op maat. Wat jij mooi vindt.

Warm en sfeervol. En waar je graag mensen uitnodigt. Het interieurontwerp is een combinatie van de meubels of gordijnen die jij wellicht wil houden mét advies voor de nieuwe spullen. En natuurlijk krijg je de exacte verfkleuren. Zodat je na onze afspraak weet welke kleur op welke muur komt. En je nu echt kunt zorgen dat die fijne woonkamer er nu ook echt komt!

En dat binnen één afspraak. Dan zijn we klaar.

Wil je een complete metamorfose zoals bij ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis’? Dan gaan we samen de meubels kopen. De metamorfose is niet in één dag zoals op tv maar ook heel snel. Binnen 3 weken zijn we klaar en is alles besloten: meubels, behang, verfkleuren en raambekleding. En hoef je alleen nog te wachten tot de meubels worden geleverd.

Ben jij ook al langer aan het stoeien met kleuren of sowieso met je interieur en kom je er niet uit? Aarzel niet en bel me (06-1319 6001) of maak een afspraak voor het gratis en vrijblijvende Prachtige Plek Adviesgesprek.

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.