fbpx

Gewooncaat Interieur bestaat 12,5 jaar!

Hoogzwanger schreef ik me 12,5 jaar geleden in bij de Kamer van Koophandel. Ik was 37 weken zwanger van onze oudste dochter Nina. En ik wilde me persé vóór de bevalling inschrijven.

Sommige vrouwen ‘moeten’ voor de bevalling alles opruimen of schoonmaken. Of ik dat ook deed weet ik niet meer.
Ik wilde in elk geval zó graag officieel interieur ontwerper zijn. Dit was en is echt een beroep waar ik trots op ben en heel blij!

De jaren daarvoor deed ik werk wat ik wel leuk vond of waar het wel gezellig was, zoals bij het reisburo. Reizen doe ik heel graag. Maar echte passie om dit als werk te doen was er toch niet.

Al langer wist ik ‘interieur ontwerper’, dit is het voor mij! En toch twijfelde ik nog lange tijd of ik het wel zou doen. Ik was tenslotte ‘al’ 34. En dadelijk was ik de enige die niet onder de 20 was die daar in de schoolbanken zat.

Wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan! Eerst de 2-jarige studie en toen meteen mijn eigen bedrijf begonnen.

Zó leuk en creatief als het werk is. Iets wat me zo natuurlijk afgaat. En wat heel leuk is: je leert veel over jezelf. En over ondernemer zijn. Welke klanten bij mij passen. En bij welke klanten ík pas.

Wat is het heerlijk als je na een tijdje merkt dat je door je ervaring steeds beter weet wat en hoe je iets het beste kunt doen. Zodat ik mijn klanten het beste help. Wat ze, jou dus, het beste resultaat geeft.

Dat Gewooncaat Interieur 12,5 jaar bestaat wil ik vieren!

Want ik gun jou ook een superfijne woonkamer. En daarom komt er een heel leuk aanbod.

Maar… niet nu, want ik weet dat veel mensen al met de vakantie bezig zijn.

En na de vakantie wil iedereen zijn huis weer heerlijk gezellig hebben voor het najaar en de winter. Dus…. na de zomervakantie in september komt een hele fijne aanbieding.

Stay tuned!

Appje van een MEER LEF advies klant de dag nadat we zijn gaan woonwinkelen:

Volg je me al op instagram? Dan kun je in de vakantie alvast inspiratie opdoen.

Liefs,
Carolien

Related Posts