fbpx

Vind je het leuk om ideeën op te doen voor je huis?

Je kunt veel inspiratie opdoen in restaurants. Daar durven ze vaak meer dan jij zelf. Kijk eens naar de wanden, de vloer, de verlichting. En ook de decoratie.Vaak zie je bijzonder behang. Heel opvallend door de prints, of de kleur. Of de textuur. Glans of leer bijvoorbeeld.

Je kunt je laten inspireren door de verlichting daar. Die is in restaurants zeker niet altijd prettig. Te donker of te fel wat mij betreft. Wel vaak hele leuke verlichtingsarmaturen. En sowieso hoe ze verlichting ophangen is vaak heel leuk. Aan verschillende draden, aan een gewei, een klein sfeerlampje aan de muur of op je tafel. Of juist een enorme lamp aan het plafond.

Deze ideeën in het klein, kun je thuis ook toepassen. Op een kleine muur een ingelijst stuk stof, en misschien is dat dan een stuk stof of kledingstuk met mooie herinneringen. Een grappig lampje. Of een klein maar opvallend vloerkleed bij een leeshoek of open haard. Of juist een groot statement! Heel gaaf! Het is vaak een kwestie van durven.

Durf jij?

Gratis voor jou

Ik heb een e-magazine ‘Sfeernieuws magazine’ gemaakt met daarin veel interieurtips. Hierin staan ook mijn favoriete (interieur)merken en andere dingen die me opvallen. Niet perse een trend of nieuw, maar wat mij aanspreekt.

Ook tips op het gebied van me-time en mindset waar ik zelf veel aan heb.

Jij als lezer van de interieurtips kunt het hier gratis downloaden.

Veel leesplezier!
Carolien

 

Related Posts