fbpx

Ik was gisteren voor een klant het MEER LEF advies van 2 uur aan het voorbereiden. Dan kijk ik naar de foto’s van de huidige woonkamer, de korte vragenlijst die ze hebben ingevuld. En als ik de moodboards, een sfeerbord met mooie (interieur-) foto’s, van mijn klanten bekijk, is het altijd zo leuk om te zien waar ze van houden, dus wat ze mooi vinden en dát is waar ze blij van worden.

Wat dan opvalt is dat er vaak zo’n verschil is tussen hoe de woonkamer er nu uitziet en waar ze van houden, en wat ik op de moodboards zie.

Bijvoorbeeld: ik zie andere kleuren. Of dat er nu in de woonkamer veel dezelfde materialen zijn gebruikt, terwijl het moodboard bijzondere combinaties laat zien. En ook zie ik vaak leuke verrassende elementen op het moodboard wat nu nog ontbreekt in de woonkamer.

Daarover adviseer ik mijn klanten in mijn interieur adviezen: wat ze kunnen doen om de woonkamer veel warmer en sfeervoller te maken. Zodat het interieur wat ze nu hebben en de meubels die blijven, een mooie combinatie vormen met de nieuwe ideeën over bijvoorbeeld kleuren, behang en een vloerkleed. En heel belangrijk daarin is de keuze voor mooie passende materialen, zoals een bepaald soort stof ter variatie of als aanvulling op de rest. Zodat de kamer straks een hele mooie eenheid vormt. Echt een warm bad als je binnenkomt.

In mijn MEER LEF adviezen van 2 uur zijn dat vaak een paar, goed gekozen aanpassingen. Want je kunt je misschien voorstellen wat voor verschil een behang maakt voor je kamer. Of een vloerkleed die heel anders is dan wat je had. Of een heel andere kleur op de muur. Eén zo’n aanpassing maakt al een groot verschil. Dus zeker als je een paar dingen verandert die helemaal aansluiten op jouw smaak en sfeer: dan is het echt de kamer waar jij helemaal blij van wordt. Elke dag weer. En dat voor de komende jaren!

Deze klant waarvoor ik aan het voorbereiden ben had mijn webinar ’Van witte muren naar meer sfeer’ gezien en meteen besloten om direct door te pakken. Super! Het is zo fijn om zoveel mensen blij te maken. Ik hoop dat jij ook blij wordt van jouw kamer!

Hier kun je je inschrijven voor het webinar. Of laat het me weten als je een vraag hebt.
Ik help je graag!

Liefs,
Carolien

Related Posts