fbpx

Mijn klant, een man en niet zo lang geleden gescheiden, was zelf al een paar jaar op zoek naar een fauteuil. Écht een fijne fauteuil. Zo één waar je je overdag al op verheugt om ’s avonds weer lekker in te zitten. En dan tv te kijken of om een boek te lezen. Of te kletsen met je bezoek.

Hij had er al veel gezien. Maar telkens niet durven te beslissen. Want ja, welke kleur? Welk model? Is die niet te groot? Of te klein voor die plek?

Nu had hij het anders aangepakt en mijn hulp ingeschakeld. We waren voor zijn nieuwe huis meubels gaan kopen waaronder een fauteuil. Ik had een model laten zien die mooi zouden matchen met de rest van zijn inrichting. Op een gegeven moment zat hij in een mooie, heel comfortabele fauteuil.  En deze was duidelijk de juiste. Want ik zag hem helemaal blij kijken en gelukkig verzuchten: “Ja, dit is ‘m!
Eindelijk heb ik hem.” Zó belangrijk was dat voor hem.

Zo belangrijk is dat voor hem, maar ik zie dat dit bij heel veel mensen toch wel een rol speelt.

Dat je heel erg praktisch kijkt naar je interieur. Wat moet er allemaal gebeuren?
Dingen moeten worden gekozen. Uitgezocht. Besloten. En dan worden gekocht of besteld.

Maar hoe fijn is het als je er ook plezier aan kan beleven? Dat het leuk is om mee bezig te zijn.

Dat vinden mijn klanten ook als we hebben ‘gewoonwinkeld’, dus samen de meubels hebben gekocht. Efficiënt en gezellig en ontspannen. Dat kan samen!

Op de foto zie je ook de stofstalen die we voor de andere meubels hebben gekozen.

Zo wordt stap voor stap in een paar uur alles compleet samengesteld:
eerst de mooie zachte grijsgroene bank, toen de fauteuil. Ondertussen hadden we ook het grofhouten tv meubel al gezien. Precies de goede maat en zelfde uitstraling van de eettafel die bij al heeft. En als laatste de hele mooie aanvulling: de druppelvormige salontafels.

Missie geslaagd! En een leuke dag. “Veel leuker dan ik had gedacht, sneller en heel ontspannen”, vertelde mijn klant me toen we naar huis reden. En dat was zeker zo!

Wil jij ook die opluchting voelen van binnen een dag klaar zijn met de inrichting van je woonkamer? Daar kun je hier meer over lezen. Of stuur simpelweg een reply met ‘JA’, dan neem ik snel contact met je op.

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.