fbpx
Hoe is de verlichting bij jou in de woonkamer?

Eindelijk is het zaterdagavond. Gezellig! Sara en Job krijgen goede vrienden te eten. Job heeft net hun kleine kinderen naar bed gebracht. Sara is al druk bezig in de keuken. Job komt binnen. ‘Saar, het valt me weer op. We hebben zo’n slecht licht in de woonkamer. Het is zo ongezellig. Het is of te donker of te licht in huis. De sfeer komt eigenlijk alleen door de kaarsen.’ Saar zucht: ‘Ja, ik weet het. Zo ongezellig. We moeten echt eens iets aan de verlichting doen.‘

De juiste verlichting op de juiste plaats

Zij zijn niet de enigen met dat probleem. Wonen en gezellig thuis zijn is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. En goede verlichting is een heel belangrijke factor hierin. Het is een echte sfeermaker. Met de juiste verlichting op de juiste plaats voelt een huis veel prettiger, veel warmer. Minder vermoeiend. Bovendien functioneert alles en iedereen veel beter als de verlichting goed is geregeld.

Nu klopt het

Hoe zou het zijn als dat allemaal klopt? Je leest heerlijk ontspannen, bij goed licht een boek. Of je zit samen met je gezin lekker op de bank in gezellig sfeerlicht. Je stoort je niet meer aan dat slechte licht. En natuurlijk heb je mooie, goed gekozen armaturen die prachtig passen in jouw huis.

Ook jouw huis kan heerlijk sfeervol aanvoelen, waar aan elke functie is gedacht: goed werklicht, fijn sfeerlicht en natuurlijk goede basisverlichting zodat als je ’s avonds thuiskomt, je met een druk op de knop meteen voldoende prettig licht hebt.

De juiste verlichting, hoe doe je dat?

Deze tips helpen je de goede keuzes te maken :
– Zorg dat de indeling van je huis goed is. Maak dan een lichtplan of laat het maken en koop pas dan de armaturen met de juiste soort verlichting die hierbij passen.
– Koop je een nieuw huis of ga je verbouwen? Laat al in de beginfase een lichtplan maken door een specialist. Nu kun je nog de beste plaatsen en mogelijkheden voor verlichting laten bekijken.
– Zorg dat de gekozen armaturen passen bij de rest van je interieur. Een mooi armatuur is een echte toevoeging voor je huis.

Maak een afspraak voor een gratis Prachtige Plek gesprek met mij en we bekijken of ik je hierbij kan helpen.

Related Posts

Leave a Reply