fbpx

Hoe lang is het al geleden dat je voor het eerst dagdroomde over het veranderen van je woonkamer? Een jaar? Twee? Misschien zelfs langer. De tijd lijkt voorbij te vliegen, maar je woonkamer blijft onveranderd, en heb je een constante herinnering aan de goede plannen die je had.

Wellicht hoef je niet alles nieuw. Maar wil je wel meer sfeer, andere kleuren, een paar andere meubels, meer of betere verlichting. En gewoon, dat het warm en gezellig is!

Of, misschien wil jij wel zo’n grootse verandering, net als bij het tv programma ‘VT Wonen weer verliefd op je huis’.

Herinner je je nog dat moment waarop je vol enthousiasme besloot dat het tijd was voor verandering? Het is nu niet meer dan een vage herinnering aan het begin van een reis die langer duurt dan je had gehoopt. Zo zonde. Je kunt er iets aan doen!

Ook jij kunt de woonkamer krijgen die jij al zo lang wil
Gisteren gaf ik een webinar ‘Van moodboard naar zelfverzekerd je meubels kopen’.
Superleuk was het met veel enthousiaste reacties.

Zo lang zijn de meeste mensen aan het denken over veranderingen in hun woonkamer
Ook nu bleek weer dat bijna alle kijkers hetzelfde hebben als jij. In het webinar vroeg
ik namelijk hoe lang iedereen al bezig was met zijn woonkamer.

Het varieerde van 4/6 maanden tot wel 4 jaar. Bijvoorbeeld omdat ze toen hun huis kochten, en ze dachten er wel uit te komen met de inrichting. En nu na al die jaren proberen en nadenken hebben ze er genoeg van en moet er iets gebeuren.

Dit leer je in het webinar zodat jij ook rust krijgt in je woonkamer
Zo waren gisteren meer dan honderd mensen bij mijn webinar. Waar ik ze tips en inspiratie gaf hoe en waar ze kunnen beginnen en zeker ook hoe ze uiteindelijk de juiste aankopen, de juiste meubels in de juiste afmetingen, etc. doen.

Ik vertelde hoe ik mijn ontwerpen maak, en hoe jij dat ook kunt doen. Waar je op kunt letten en hoe mijn aanpak is als ik met mijn klanten in 1 dag hun nieuwe meubels koop.

Trouwens, ik vertel hierin ook hoe een interieurontwerper jou geld kan opleveren.
“Mmm, hoe kan dat?” hoor ik je denken.

TIP: schrijf je hier in voor mijn webinar.

Wil jij hulp bij het inrichten van je woonkamer?
Niet iedereen wil zelf aan de slag met het inrichten van de huiskamer. Omdat ze van zichzelf weten dat ze het niet kunnen of bang zijn om te kiezen. Zeker lastig als je dit alleen moet doen.
Of bang om verkeerde keuzes te maken, bijvoorbeeld vanwege een miskoop in het verleden en dat willen ze niet nog eens. Of… ze willen simpelweg wel een fijne woonkamer en hun geld goed besteden, maar willen niet zelf ermee bezig zijn.

Aanbod uit het webinar
Omdat ik jou ook graag wil helpen doe ik in dit webinar een aanbod voor interieuradvies met een flinke korting. Een heel speciaal aanbod is het!
PLUS: Tot 100 km afstand enkele reis vanaf Tilburg zijn nu geen reiskosten.
Kun je niet wachten? Je kunt ook meteen hier erover lezen en meteen boeken.

En nee, ik heb voor mijn interieuradviezen geen wachtlijst van een paar maanden. Ik werk vlot, en vaak is de afspraak bij jou thuis al binnen twee a drie weken.

Ik stimuleer je echt om actie te nemen. Dat is zeker ook waarvoor ik webinars geef. Ik weet hoe vervelend en frustrerend het is als je dag in dag uit in een ruimte bent die niet naar je zin is.

Al sta je er niet elke dag bij stil. Onbewust ben je er zóóóóóóveel mee bezig. Dat kost je alleen maar energie, in plaats van dat je woonkamer je energie en rust geeft.

Het is aan jou.

Wil jij NU verder, of blijf je nog een tijdje aanmodderen?

Als je een vraag hebt, aarzel niet en mail of bel me (06-13196001).

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.