fbpx

Interieurontwerp + woonwinkelen = KLAAR!

1 op 1 hulp voor drukke mensen die snel en op een ontspannen manier hun droomwoonkamer willen.

 

Ontdek hoe je snel en ontspannen jouw ideale woonkamer krijgt

Herken je dit? Je bent druk en ondernemend, je hebt een gezin. Je vindt het heerlijk om thuis te zijn. Lekker te ontspannen. In je woonkamer, gezellig samen zijn met je gezin en je vrienden. En je wil dat het supermooi is en warm en in de sfeer waar jij zo van houdt met mooie kleuren. Je bent er zo aan toe.

Kom je er niet uit?

Maar… nu voelt het niet als een thuis. Je hebt het zo druk, je komt er ook niet aan toe om er iets aan te doen. En je weet ook niet wat je er aan moet doen om het wél jouw thuis te maken. Je ziet er tegenop, want er komt zoveel bij kijken om het helemaal naar je zin te maken. Want:

 • Jij en je partner hebben een andere smaak
 • Welke kleuren moet je kiezen?
 • Sowieso, wát moet je kiezen?
 • Welke meubels?
 • De nieuwe spullen moeten wel goed matchen met de rest
 • Hoe zorg je dat het een mooie warme eenheid wordt?
 • Je wil geen miskopen

Hoe lang ben je er al mee bezig?

Als je er goed over nadenkt ben je er al een tijdje mee bezig. Dat je het zó graag gezellig wilt hebben. En ondertussen vind je het steeds vervelender dat het niet naar je zin is.

Je denkt er misschien niet elke dag aan, maar het blijft wel een thema dat je bezig houdt. Of lig je er ondertussen ‘s nachts wakker van, letterlijk of figuurlijk? Want je wil wel heel graag dat het klaar is. Maar… het moet wel helemaal worden wat jij mooi vindt. Dus superfijn en gezellig. Ook omdat het gaat om een grote investering voor de komende jaren.

Het geeft stress. Terwijl je woonkamer je juist rust moet geven!

 

Hoe lang duurt het nog voordat je er iets aan gaat doen of LAAT doen?

Hoe vaak heb je gedacht: ‘ als de woonkamer toch eens helemaal fijn was, een warme sfeer, mooie kleuren, een echte eenheid. Wat zou ik trots zijn, en blij. En dan zou ik het nog leuker vinden om mijn vrienden en familie uit te nodigen.’

Hoe vaak ga je dit nog denken ? Nog een paar maanden? Of nog langer? Zo jammer, je had al kunnen genieten. En zo’n heerlijk relaxed gevoel kunnen hebben, elke dag en elke avond.

Wat zou je ervan vinden als ik het uit handen neem?

Dat ik jullie hiermee help, jullie begeleid. Want juist dat er zoveel bij komt kijken maakt dat je er zelf niet uitkomt.
 
Hoe gaat dat dan?
Jullie vertellen wat je graag wil en wat je belangrijk vindt. Aan de hand van jullie input maak ik een interieur ontwerp wat we samen bespreken. En snel daarna gaan we samen een dag(deel) woonwinkelen om daadwerkelijk alles te kopen. Waarbij ik jullie leid en begeleid. Lekker concreet dus. En dat in korte tijd! Jullie worden ontzorgd.

Ik begeleid jullie, van het opnemen van jouw woonwensen, totdat alles is gekocht in de winkel.

Dit is voor jou als je binnen 45 minuten reistijd woont van Berkel-Enschot.

Wat je krijgt:

 •  Een interieur ontwerp helemaal op maat inclusief het advies voor het kopen van de benodigde meubels
 • Het wordt overzichtelijk en makkelijk
 • Goede praktische indeling, gedurfde (kleur)combinaties, bijvoorbeeld met mooi behang, de juiste verlichting op de juiste plek.
 • Ik haal jullie uit je comfortzone in het interieurontwerp
 • Een ontwerp rekening gehouden met wat jullie mooi vinden. Niet perse wat de trend is of wat ik als ontwerper graag wil.
 • Meubels, gordijnen e.d. die blijven neem ik in het ontwerp mee
 • Een ontspannen gevoel ook tijdens het proces omdat je vertrouwen hebt dat jij die fijne kamer krijgt

 

Je bent blij dat je op een lichte manier en maar een korte tijd bezig bent op weg naar het eindresultaat, namelijk jullie eigen warme woonkamer waar jullie binnenkort met z’n allen van gaan genieten!

 

Misschien heb je vragen zoals:

Hoe lang duurt het?

Het traject kan vlot gaan als ik snel jullie input krijg en er geen bijzondere onderdelen zijn. Van het eerste overleg tot het woonwinkelen duurt gemiddeld ca. 4-6 weken.

Kost het veel tijd en energie van ons? Ik wil er niet veel mee bezig zijn.

Bij de start vraag ik je om wat zaken aan te leveren zodat ik voldoende weet over jullie en jullie woning. Hoe beter de input hoe persoonlijker het ontwerp. Daarna bespreken we het ontwerp. En we gaan samen een dag(deel) naar een meubelwinkel om de meubels te kopen.

Ik maak het jullie zo makkelijk mogelijk door concrete voorstellen en ideeën te geven.

Hoe weet je wat wij willen?

Door de input waar ik jullie om vraag weet ik goed wat jullie willen en wat jullie mooi en belangrijk vinden. Ook als je denkt dat je het lastig vindt om over te brengen wat je mooi vindt. Of als je niet precies weet wat je wilt. Of als je een heel andere smaak hebt dan je partner.

Misschien twijfel je of je het aan iemand durft toe te vertrouwen, het bedenken van jullie woonkamer.

We hebben eerst een kennismakingsgesprek waarin we beiden merken of we elkaar aanvoelen en het fijn vinden om samen te werken voor jullie ‘nieuwe’ woonkamer.

Met 11 jaar ervaring als interieur ontwerper heb ik heel veel verschillende mensen gesproken en geholpen. En telkens weer het vertrouwen gekregen.

Tijdens onze samenwerking zijn jullie telkens op de hoogte hoe de plannen zijn, hoe het eruit komt te zien.

Voor wie is dit advies bedoeld? 

Dit advies is niet voor iedereen. Dit is voor jou als de meeste van deze punten voor jou van toepassing zijn:

Dit is voor jou:

 • Als je klaar wilt zijn en alleen nog lekker wil genieten
 • Als je geen zin en/of tijd hebt om hiermee bezig te zijn, maar wel een heerlijke huiskamer wil
 • Als je helemaal klaar bent met het niet kunnen besluiten, niks durven kopen en er dus niks gebeurt, en je nog steeds in jouw ongezellige woonkamer zit
 • Als je geen stress meer hierover wilt
 • Als je niet weer naar een woonwinkel wil en na een uur gestresst weer naar huis gaat zonder iets te hebben gekocht of weer een miskoop hebt
 • Als je wilt dat het goed gebeurt maar ook snel, zodat je binnenkort kunt genieten.
 • Als je gewoon niet weet hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen
 • Als je een reëel budget hebt voor wat je wil of nodig hebt

Het maakt niet uit of :

 • Je een aantal meubels of andere elementen wilt behouden
 • Je al plannen of ideeën hebt
 • Jij en je partner heel andere ideeën hebben
 • Je niet weet waar je van houdt

Het is niet voor jou

 • Als je niet iets van iemand anders wil aannemen
 • Als je niet wilt doorpakken
 • Als je helemaal geen energie wil besteden hieraan

Ben jij dit?

Je wil niet nog langer ermee zitten en voelen dat je niet helemaal blij bent met je interieur. Dat je misschien niet eens graag in je woonkamer zit. Of als je alleen in de zithoek zit. Of juist alleen aan de tafel.

Hoe zonde is het dat je de halve woonkamer niet (graag) gebruikt!

Wil je dit niet meer?

 • Je baalt ervan
 • Je komt er niet uit
 • Je denkt er al zo lang over na

En dit wel?

 • Je wil gewoon genieten thuis in je huiskamer en wil graag dat het je energie geeft
 • Waar je met je gezin, je vrienden gezellig samen kunt zijn
 • Je wil weer blij en trots zijn op je huis

Voor JOU als je zo graag die fijne warme woonkamer wilt. Dat je er niet meer tijd en energie in hoeft te steken dan nodig om dat te krijgen. En het graag uit handen geeft. Maar wel dat je weet hoe alles eruit komt te zien.

Hoe is het voor je:

 • Als alles klopt
 • Als het helemaal gezellig is
 • Als het KLAAR is

Voel je de opluchting al?

Ik regel geen schilder, verhuizer, of dergelijke.
Ik zorg wel dat alle belangrijke dingen worden bedacht, gekozen en uiteindelijk beslissingen worden gemaakt. Zodat het jullie thuis wordt waar je zo naar verlangt.

Wat vinden klanten van Gewooncaat Interieur?

“Carolien, je voelt ons uitstekend aan en je plannen zijn een eye opener voor ons. Kleuren en materialen passen bij ons, dat heb je heel goed begrepen. Het geeft ons (mij) rust en het gevoel dat ons huis een thuis gaat worden! Nogmaals bedankt!”

Jetty

We twijfelden of we een interieurontwerper zouden inschakelen. De twijfel was, wordt het niet te standaard? Het interieur moet persoonlijk zijn. De ervaring met Caroliens interieuradvies is ontzettend goed. Carolien geeft ons ruimte, en ze stimuleert je om over je grens heen te gaan. Spannend!

 

Ze vertaalt onze keuzes naar iets unieks. Ons gevoel na het interieuradvies was: zo willen we het. Het plaatje is compleet! Het geeft zoveel opluchting en een rustig gevoel. Wij hoeven niet meer te kiezen, te zoeken naar lampen, kleuren etc. Carolien kan iedereen helpen, door haar neutrale uitgangspunt. Hoe vonden wij het hele traject? Wauw! Heel fijn.

 

Carolien, je hebt deze mooie woorden echt verdiend!

Yolanda

“Carolien heeft ons bijzonder weten te prikkelen met haar eigen passie en creatieve ideeën voor sfeer, uitstraling en inrichting. Haar adviesstijl hebben wij als erg prettig ervaren: compleet en beargumenteerd, met de vrijheid om zelf te kiezen voor wat we mooi vonden. Gewooncaat – compleet, creatief en verrassend!”

Joost

Wie is Carolien Latijnhouwers

Ik ben 11 jaar geleden voor mezelf begonnen als interieur ontwerper.

Belangrijk vind ik: persoonlijk contact, goed luisteren en me inleven in de klant.

En verder kleur, en lef! Ik laat je zien wat dat voor moois en fijns oplevert, zodat je weer voor jaren een fijn interieur hebt.

Eventuele elementen die je wilt behouden verwerken we tot een mooi geheel in het ontwerp. We letten hierbij ook op een fijne akoestiek. En zo maken we voor jou een persoonlijk, praktisch en passend interieur ontwerp.

En omdat ik mijn klanten het beste wil helpen laat ik jou niet verzuipen in die gigantische keus in woonwinkels, maar gaan we samen woonwinkelen, dus samen de meubels te kopen. Dit levert jou veel tijd en geld (want geen miskopen) op. En geen keuze stress!

Gratis Prachtige Plek gesprek

Voel je dat dit iets voor jou is?

Klik hier en meld je aan voor een Prachtige Plek gesprek.

In een telefoongesprek van ca. 20 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om jouw eigen fijne thuis te krijgen. Ook bekijken we of ik je hierbij kan helpen.

Dit Prachtige Plek gesprek is alleen voor die mensen die echt een stap willen zetten.

Wil jij weer blij zijn in je huis? Een huis waar het hele gezin van geniet? En wil je klaar zijn? In korte tijd? En wil je daarbij persoonlijke hulp?

Meld je aan!

 

Ja, ik wil nu aan de slag!

Heb je vragen of twijfels? Blijf er dan niet mee zitten. Bel of mail me even:
06-13196001 of  info@gewooncaat.nl

Ik hoop tot snel!

Carolien