fbpx

Als ik met mijn klanten spreek wordt weleens gevraagd: “Wat is nu de trend?” Of: “Kan dat nog wel, een rieten lamp boven de tafel? Misschien dat het volgend jaar helemaal uit de mode is.”

Hoe ik trends zie?
Ik vind het heel leuk om te weten wat in is, wat in de winkels komt, welke kleuren, welke materialen en vormen. Ook omdat het regelmatig hele leuke verrassende of verfrissende combinaties oplevert. En als ik die trend mooi vind en het past heel mooi bij een bepaalde klant, pas ik het toe in hun interieurontwerp.

Wat ik mijn klanten adviseer is dit: doe wat je zelf mooi vindt!

Vind jij een rieten lamp boven de eettafel gewoon erg mooi? Dat merk je doordat daar telkens je oog op valt omdat je het zo gezellig vindt staan. Je hebt het bijvoorbeeld een paar keer gepind(bewaard) in je map op Pinterest. Of je kijkt er telkens weer naar in woonwinkels. Of dat is de lamp waar je telkens weer op valt bij je zoektocht naar mooie verlichting boven de tafel.

Dus als jij die rieten lamp mooi vindt? Dan koop je die rieten lamp, want daar word je blij van. Dat is het belangrijkste! Kijk uiteraard wel of het een mooie eenheid is met de meubels en sfeer in jouw woonkamer.

Ik kijk bij mijn klanten ook of het past in het geheel. Maar vaak is juist een natuurproduct heel goed te combineren met allerlei stijlen. Landelijk, Scandinavisch, maar zeker ook industrieel.

Dus doe vooral wat jij mooi vindt. En dat kan een trend zijn.
Of niet.
Allemaal prima.

Als jij je maar goed voelt!

Liefs,
Carolien

Related Posts