fbpx

“Zo geweldig, we hebben ons droomhuis gekocht!”, jubelt Imke blij. Ze zit gezellig met haar man Ronald een glas wijn te drinken aan hun kleine eettafel. “Ik ben helemaal opgelucht. Hoe lang hebben we nu gezocht? Wel 2 jaar denk ik.” “En nu begint het pas,”” zegt Ronald, praktisch als altijd. “Hoe doen we de inrichting? Wat willen we? We moeten echt wel veel nieuwe dingen. Een bank en een fauteuil, want die we nu hebben zijn daar te klein. En nu wil ik echt een lekker grote tafel met veel stoelen. En mooie lampen boven de tafel. En nog veel meer. Ik vind dat wel lastig, want wanneer moeten we dat allemaal uitzoeken? We hebben het allebei zo druk en we houden niet altijd van dezelfde dingen. Dat krijgen we echt niet in één zaterdag geregeld, dat weet ik nu al. “

 

Waar begin je?

Ik hoor het vaker van mijn klanten. Ze hebben hun droomhuis gekocht. Helemaal naar hun zin, heerlijk! Maar dan begint het moeilijke deel. Het huis moet worden ingericht. Je moet aan zoveel dingen denken, zoveel kiezen, zoveel beslissingen maken. Je krijgt al buikpijn als je eraan denkt. Je wil wel dat het heel mooi en fijn wordt, want dat ontbrak er aan in dit huis.

Waar begin je? Wat vind je mooi? Wat vindt je man mooi? Dus wat ga je kopen? En misschien heb je kunststukken, waar plaats je die? En heel belangrijk: hoe zorg je dat alles een eenheid wordt?

 

Lekker thuis

Je hoeft het niet alleen te doen. Het huis van jouw dromen kan echt worden gerealiseerd. Een huis waar het hele gezin zich lekker voelt. Waar rust heerst, waar ieder zijn eigen plek heeft. Een echt gezellig huis. Met mooie kleuren. Waar aan alle wensen van de bewoners is gedacht. Een huis waar alles klopt. Jullie huis!

 

Van ieder huis kan een thuis worden gemaakt

Dat is mooi gezegd. Maar hoe bereik je dat?

Hoeveel opluchting en tijd zal het je geven als je je (bijna) niet met het nieuwe interieur hoeft bezig te houden? Je geeft aan wat je mooi vindt. Keuzes worden aan je voorgelegd, en verder wordt alles geregeld door iemand anders: een interieurontwerper. Iemand met verstand van zaken. Die het belangrijk vindt dat het huis eruit komt te zien zoals jij dat wilt. Dat jouw stijl is terug te vinden in het huis. Alleen….hoef jij er niets voor te doen.

 

Zonder stress jouw ideale inrichting

Zie jij er tegenop om al die dingen te regelen die bij een nieuwe woning komen kijken? Een paar dingen zijn goed om te weten:

  • Je hoeft het niet alleen te doen. Vraag een interieurontwerper mee te kijken naar je nieuwe huis en je wensen
  • Kies een ontwerper waar je een klik mee hebt. Vraag om een kennismakingsgesprek. De juiste persoon voelt je goed aan. Deze zorgt dat wat jij belangrijk vindt wordt vertaald naar jullie eigen, fijne en persoonlijke huis
  • De ontwerper moet goed luisteren naar jouw wensen. Niet per se volgens de laatste trends, of wat hij mooi vindt, maar waar jij je helemaal prettig bij voelt

 

Heb jij je droomhuis gekocht? Ga jij zelf alles bedenken, regelen, combineren en uitzoeken, beslissen en kopen voor jouw droomhuis? Of laat je het doen? Zodat jij tijd en energie hebt voor alle andere zaken die ook gewoon doorgaan.

 

Als je nieuwsgierig bent hoe ik je kan helpen, maak dan een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek en we bekijken of ik jullie daarbij kan helpen.

 

Gratis prachtige plek check

Ben jij toe aan een nieuw thuis? Klik nu hier en ontvang de gratis Prachtige Plek check.

 

 

 

Related Posts