fbpx

Ik hou zo van bloemen! En dan vooral van dahlia’s. Wat een paar bloemen al kunnen doen.

Mis je kleur in je woonkamer? Je hoeft echt niet perse een gekleurde bank te kopen zoals bij mij thuis.

Voeg wat kleuraccenten toe. Bijvoorbeeld in accessoires of… in bloemen. Tegenwoordig zijn er ook prachtige kunstbloemen te koop. Als je die op een of twee plaatsen neerzet in een mooie of leuke vaas is dat heerlijk. En bloemen vindt bijna iedereen fijn om naar te kijken.

Via de link hieronder zie je nog beter hoe ik (gekleurde) bloemen combineer met kleuren die ik al heb in mijn woonkamer. Zoals de bank, de kussens en het behang.
Ik zal niet beweren dat álles een mooie kleurcombinatie is als je bloemen gebruikt, maar er kan wel veel. Gewoon doen en durven -> Kijk maar

Veel liefs,
Carolien

Related Posts