fbpx

Hi ,

Ik was deze week bij een klant voor het MEER LEF advies van 2 uur. Ze hadden de keuken en woonkamer laten verbouwen en dat was nu klaar. De keuzes hiervoor hadden ze zelf gedaan. Erg mooi! Ruimtelijk en rustig. ‘Heel anders dan eerst’, vertelde ze. Er was een warme houtlook keuken, een grijze tegelvloer met mooie grote tegels en opnieuw gestucte (nog) witte muren.

De nieuwe meubels waren er al: ze hadden gekozen voor een groene fluwelen bank en een okergele ook fluwelen fauteuil. Heel fijn, er was dus al wel kleur in huis. Ook de eetkamerstoelen waren groen en geel.

Deze mevrouw had mij gevraagd omdat ze nu niet meer verder kwam. Ze miste sfeer en toch ook nog kleur. En: wat voor vloerkleed moest ze kiezen? Een groene of toch niet? Wat aan de muur? Waar planten? En dan in een grote pot? Of juist een paar kleinere bij elkaar? Verlichting, welke en waar? Wat voor sierkussens op de bank?

Ik ging naar haar toe en zag inderdaad: het was nog geen eenheid. De basis was goed. Verder was het nog kaal en het had echt nog warmte nodig; het moest nog een mooi geheel worden.

We hebben samen besproken wat het helemaal zou afmaken: zoals welk vloerkleed hier mooi bij staat, wat op de muur en iets moois voor op de tafel. Welke verlichting. En natuurlijk: mooie en gezellige sierkussens op de bank.

Volgende week gaan we samen deze spullen kopen zodat ze niet weer weken aan het zoeken is. Want samen zijn we  in een ochtend klaar! Dat scheelt veel tijd en miskopen!

Wil jij dat ook? Bel (06-13196001) of mail me gerust!

Veel liefs,
Carolien

Related Posts