fbpx

Wat ik vaak zie is dat mensen snel geneigd zijn te kiezen voor een serie van dezelfde meubels. Of in dezelfde sfeer. Bijvoorbeeld de eettafel, de salontafel en het tv meubel allemaal van grof hout. Niks mis mee. Behalve dat je een veel spannender effect kunt bereiken door voor een van die meubels een andere keus te maken dan weer hetzelfde, in dit geval, grof hout.

Op de foto zie je de houten salontafeltjes die de klant nog had en wilde houden. Ze wilden ook heel graag een boomstamtafel waar ze met een grote groep vrienden en familie aan konden zitten. We hebben een hele mooie gevonden toen ik met ze mee ging winkelen.

Omdat we al een paar grof houten meubels hadden hebben we daar een wit tv meubel bijgezocht. Deze kwam tegen een hele hoge zandkleurige muur aan. De kamer heeft al zoveel om naar te kijken, deze mocht best wat neutraler. Een heel andere stijl, maar daarom een fris element ten opzichte van het groffe hout.

Zo kun je ook eens bij jou thuis kijken. Als je iets wilt veranderen is het misschien voldoende om al een of twee dingen anders te doen waardoor de hele ruimte een ander gevoel krijgt. Zoals een salontafel in een leuke vorm, een vloerkleed met wat meer kleur of ergens een accentmuur!

E-book
Wil je concrete duidelijke interieurtips, die ik zelf ook toepas in mijn ontwerpen? Dan is mijn e-book iets voor jou: 12 x Warme kleuren en sfeer in jouw woonkamer.

Je leest o.a.:
– oplossingen voor een lange muur
– zo kies je kleur en kleurcombinaties
– waar je op moet letten bij het kiezen van verlichting
– hoe je een eyecatcher kiest
– en nog veel meer

Hier lees je er meer over. Je krijgt het e-book ’12 x Warme kleuren en sfeer in jouw woonkamer meteen in je inbox zodat je direct aan de slag kunt!

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.