fbpx

Speciaal voor snelle beslissers:

Boek jij vóór vanavond 23:59 uur het MEER LEF advies, dan betaal je 

€ 495,00 incl. btw

 

Buiten een straal van 50 km van Berkel-Enschot reken ik € 0,35 per km en voor de reistijd langer dan 45 minuten € 45,– per uur extra.

 

Het MEER LEF advies

Tijdens het MEER LEF advies help ik mijn klanten aan een fijn, warm interieur met die warme sfeer die je zo graag wilt en met lef. In deze twee uur kun je me van alles vragen. Bijv. over kleur, verlichting, indeling, gordijnen etc. Ik beantwoord niet alleen jullie vragen, want als ik dingen zie die jouw interieur nog warmer en mooier maken vertel ik dat ook zeker.

Kortom: kunnen jullie wel wat adviezen, tips en inspiratie gebruiken? Dan is het MEER LEF advies absoluut iets voor jullie! Je ontvangt direct toepasbaar advies, inspiratie en veel nieuwe concrete ideeën hoe jij je huis (weer) super gezellig maakt. Daar ga je zelf mee aan de slag!

 

Wat je allemaal bij het MEER LEF advies ontvangt:

✓ Ik kom bij jullie thuis;
✓ Je ontvangt advies op maat voor een ruimte van iemand die zich al 13 jaar dagelijks bezighoudt met mensen zoals jij helpen aan een mooi interieur met meer kleur en lef;
✓ Je ontvangt concrete adviezen en persoonlijke tips;
✓ Je ontvangt kleuradvies met exacte kleurnummers;
✓ Antwoord op al jullie vragen, nieuwe ideeën en veel inspiratie; 
✓ Als je wilt nemen we jullie meubels en andere spullen als uitgangspunt, en met de nieuwe ideeën maken we een mooie eenheid, met meer lef!

 

Wat levert het jou op?

  • ✓ Je zit eindelijk ontspannen op de bank.
  • ✓ Je voelt je zo opgelucht want je bent klaar!
  • ✓ Je bent zo trots op jouw fijne huis.
  • ✓ Je nodigt nog liever familie en vrienden uit omdat het zo gezellig is bij jullie!
  • ✓ En elke dag weer kijk je blij om je heen. Want dat hoor ik terug van klanten.
interieurontwerpster

 

Speciaal voor snelle beslissers:

Boek jij vóór vanavond 23:59 uur het MEER LEF advies, dan betaal je 

€ 495,00 incl. btw

 

Buiten een straal van 50 km van Berkel-Enschot reken ik € 0,35 per km en voor de reistijd langer dan 45 minuten € 45,– per uur extra.

“Ik kijk elke dag met een glimlach om me heen”

Bianca

“Carolien, we zijn ongelooflijk blij met jouw kleuradvies voor de woonkamer van onze (nieuwe) woning. We hebben jouw advies volledig overgenomen. Dit heeft ons flink wat hoofdbrekens voorkomen én tijd opgeleverd om hierover niet zelf na te hoeven denken. Voorheen hebben we altijd van alles geprobeerd, maar nooit zijn we volledig tevreden geweest, het klopt niet. Simpelweg, omdat wij er geen kijk op hebben. Vanaf dag 1 is het goed. Thuis is nu ook echt thuis!”

Marloes

“Carolien, je voelt ons uitstekend aan en je plannen zijn een eye opener voor ons. Kleuren en materialen passen bij ons, dat heb je heel goed begrepen. Het geeft ons (mij) rust en het gevoel dat ons huis een thuis gaat worden! Nogmaals bedankt!”

Jetty