fbpx
Neem nu beslissingen over je interieur want meubels zijn nu veel duurder

Veel meubels zijn de laatste tijd veel duurder geworden door Corona. Dat komt onder andere doordat materialen veel duurder zijn geworden, het vervoer van de meubels, etc. Dus als je plannen hebt met je interieur is het verstandig om op korte termijn daar beslissingen in te nemen. Bovendien zijn de levertijden nu ook veel langer.

Goede keuzes

Zorg wel dat je de goede keuzes maakt.

Denk er goed over na wat je wilt en of die keuzes ook passen bij je plannen op de lange termijn. Dus komt er straks nog een nieuw meubel of vloerkleed bij? Zorg dat alles, de meubels die je houdt én wat je nu of straks nieuw wilt, een warme, mooie eenheid vormen. En dan zul je zien, dat je elke dag zó blij bent in jouw woonkamer!

Bekijk ook zeker de IGTV die ik erover maakte.

Meubelen

Wat kun je doen?

En denk je: wat moet ik dan doen, ik weet het niet (zeker/niet helemaal)? Twijfel niet en stuur me gerust een mail of bel me, dan vertel ik je of en hoe ik jou het beste kan helpen.

Mail me gerust hierover, dan plannen we een vrijblijvend Prachtige Plekgesprek.

Related Posts