fbpx

Een klant uit Waalwijk die ik onlangs interieuradvies heb gegeven stuurde me een heel fijn appje:

“Goedemorgen Carolien,
Bedankt voor jouw interieuradviezen voor de woonkamer en meubels. Ik heb daardoor met veel zelfvertrouwen 10.000 euro kunnen uitgeven aan meubels, waar ik een heel goed gevoel bij heb. Wim”

 

In een dag interieuradvies, en meteen samen de meubels kopen

Deze klant en ik waren de dag ervoor gaan woonwinkelen. We gingen samen de meubels kopen voor zijn nieuwe woonkamer en hebben in een dag alle meubels gekocht.

 

Waarom we binnen korte tijd de meubels konden kopen

Het begon met het MEER LEF interieur advies. Dat is een interieuradvies van 2 uur. Mijn klant, Wim gaat verhuizen naar een appartement en heeft een paar meubels die hij wil meenemen waaronder een mooie zwarte bank en een mooie donkerhouten klassieke kast. Voor de rest heeft hij nieuwe meubels nodig. Een fauteuil, salontafels, een tv meubel, een vloerkleed en een eettafel en eetkamerstoelen. En goede verlichting.

Tijdens het interieuradvies zei ik tegen hem: “Ik weet wat je wil en waar je van houdt. Welke stijl meubels je mooi vindt, welke kleurcombinatie en welke sfeer. Laten we nu naar de woonwinkel gaan, zodat we de tijd van het interieuradvies goed besteden.”

 

Samen de meubels kopen voor de woonkamer

En inderdaad, die middag hebben we in 1,5 uur een hele comfortabele fauteuil gekocht in een prachtige terra kleur, een vloerkleed en stijlvolle donker houten salontafeltjes. En een week later de rest: een ronde eettafel, blauwgrijze eetkamerstoelen en een heel mooi sfeervol houten tv meubel, een beetje scandinavische stijl. Heel mooi verrassend bij de klassieke kast. En het appje van hierboven kwam de dag erna.

 

Uit het appje blijkt opluchting en blijdschap

Ik was zelf ook al blij dat het zo’n goede dag was geweest, waarin we zoveel beslissingen hebben gemaakt voor het interieur en dit maakt me nog blijer!
Hij verwoordt heel mooi wat mijn klanten voelen als alles gekozen en gekocht is: opluchting dat er (eindelijk) is gekozen en blij met wát is gekozen. Omdat je weet dat alles mooi met elkaar combineert, het goed past en… je weet dat je geen miskopen hebt!

En natuurlijk hebben we ook gordijnen, mooie verfkleuren op de muren en ook behang erbij uitgezocht. En verlichting. Over 2 maanden is alles geleverd en klaar.

 

Is het ook iets voor jou? Interieuradvies en samen je meubels kopen?

Wil jij dat ook? Of vraag je je af of dat samen meubels kopen ook iets is voor jou of jullie? Het kan ook als je minder meubels nodig hebt, of alleen sierkussens en gordijnen. Aarzel niet en bel (06-13196001) of mail me voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Related Posts