fbpx

Soms zie je iets in een winkel, op internet, in een restaurant of zomaar ergens. En je bent er meteen weg van. Of, je moet er even aan wennen en dan vind je het zó mooi!

Dat heb jij vast ook met iets. Of met best veel dingen.

Deze week laat ik je drie van mijn favorieten zien:

# Zo’n mooie lamp, bijzonder materiaal, subtiel, super sfeervol licht en ‘een keer wat anders’, wat ik heel leuk vind.

In verschillende modellen. Erg leuk om te combineren.

NU: er is nog even een aanbieding van 25% korting. T/m 5 februari 2023 volgens hun website.
Hier zie je de lampen

# Mijn lievelingsmerk voor een gezellige kop thee
Al jaren ben ik weg van de grote koppen van hun merk. Elke keer als ik ze zie wordt mijn oog ernaar getrokken. Zo gezellig. Dezelfde kleuren of juist verschillende kleuren. IK zou zelf kiezen voor twee of drie verschillende kleuren.
Fijn om in je me time momentje daar je koffie of thee uit te drinken!

Klik op de link om ze te zien!
Urban Nature Culture mok Good Morning (350 ml) (Ø11 cm) | wehkamp

# Behang van Eijffinger Reunited
Ik ben dol op behang. Op allerlei soorten behang. Rustig, stijlvol, fris of, spannend bijvoorbeeld door een motief. Het geeft je kamer heel snel een andere look en extra touch.

Daarom adviseer ik behang ook in veel van mijn interieurontwerpen.

Dit behang op de foto blijft in mijn top 10 staan. Echt een stijlvolle achtergrond die mooi staat in veel woonkamers en ook slaapkamers. Het glans een beetje. Het kan stijlvol ogen en ook wel stoer, net hoe de lichtinval is.

Eijffinger verkoopt het al jaren dus het is niet een ‘nieuwe’. Wat juist goed is, want dat bewijst dat dit echt een sfeermaker is voor jaren zonder te vervelen. Tenminste… als je het in een mooie combi toepast.

Zit er ook iets voor jou bij?

Liefs,
Carolien

 

 

 

 

Related Posts