fbpx

Wat opvalt als ik moodboards van mijn klanten bekijk, is dat de foto’s op de moodboards vaak heel anders zijn dan hoe hun woonkamer er nu uit ziet.

Mensen hebben soms moeite om afscheid van meubels of gordijnen te nemen. Je wil ze houden omdat ze nog goed zijn of omdat ze toen zo duur waren. Of omdat je ze nog niet zo lang hebt. Terwijl je ze niet meer zo mooi vindt. En je er nu niet meer voor zou kiezen.

Maar… als dat meubel niet helemaal of zelfs helemaal niet past bij je moodboard, dan is het zonde om het te behouden. Sommige meubels zijn zo bepalend voor een sfeer. Daarmee gaat het nooit de combinatie worden die je zó graag wilt. Niet de sfeer en warmte geven die je zo graag wilt!  Terwijl je wel van plan bent om veel geld, energie en tijd erin te steken met als doel die supergezellige mooie woonkamer.

Dus, al vind je het lastig, overweeg toch om die bank, die gordijnen of de eetkamerstoelen te vervangen. Want zo ben je veel vrijer en kun je wel die sfeer krijgen die je graag wilt!

Lees hier anders eens over het MEER LEF advies. Dan voel je zelf wel of jij dat ook wil. Of laat het me weten als je een vraag hebt. Ik help je graag!

Related Posts