fbpx

Het mooiste zijn de blauwe, fluwelen fauteuils. Heel comfortabel. Ze staan aan een ronde, houten tafel. Nachtblauw zijn ze. Een rij van vijf tafels. Met een flinke ruimte ertussen. Zodat je genoeg privacy hebt.

Er kwam een stel het restaurant binnen. Er waren nog wat andere tafels vrij. De man zei: “wij willen graag aan die ronde tafel zitten, kan dat?” En ik snapte het.

Het is ook de fijnste plek. Omdat de stoelen zo comfortabel zijn. En de ronde tafel is zo gezellig. De kleur blauw past weer mooi bij de tegels met een druk dessin die een stukje verder op de verhoging liggen. Het is allemaal zo mooi en sfeervol. Zo’n bijzondere combinatie.

Dat is wat ik denk en voel als ik mooie kleuren zie. Ik blijf ernaar kijken, voel me fijn en blij omdat ik mooie dingen zie.

Vind jij kleur ook belangrijk? Ik snap het. Kom je er zelf uit? Uit het kiezen van een mooie combinatie bij jou thuis? Voor je woonkamer. Of je slaapkamer. En je werkkamer dan? Ook een heel belangrijke plek.

Of vind je het lastig? Misschien wil je wel mooie kleuren, maar heb je helemaal geen zin om hiermee bezig te zijn. En wil je wel hulp bij het beslissen voor mooie kleuren in je huis. En een fijne sfeer.

Bel of mail me voor een gratis telefonisch Prachtige Plekgesprek. 06-13196001 | info@gewooncaat.nl

Wil je regelmatig interieurtips en -ideeën ontvangen, abonneer je dan op Sfeernieuws.

Ik laat je ook ontwerpen, leuke (interieur-)adresjes en andere dingen zien die mij opvallen of die ik heb gezien op beurzen of andere plekken waar ik kom.

Zoals mijn lijst met favoriete interieur- en eetadresjes en anders moois die ik laatst heb gezien in Kopenhagen. Stuur me gerust een mail als je die wilt ontvangen!

Related Posts