fbpx
Niet meer thuis in je huis

Danielle valt met een zucht op de bank. Haar voeten belanden midden in de koekkruimels. Bah! Ze kijkt naast zich op de bank. Die zit vol vlekken. Toen de kinderen klein waren vond ze het niet zo erg als er een glas limonade over de bank viel. Of de bank bedekt was met koekkruimels. Toen was ze er aan gewend. Nu de kinderen groter worden ergert ze zich steeds vaker aan hun slordige meubels. Maar ze weet ook niet goed hoe het anders moet. Op zaterdag gaat ze veel liever met haar gezin lekker sporten of leuke dingen doen. Ze ziet er verschrikkelijk tegen op om middagen lang door woonwinkels te wandelen. Woonbladen doorbladeren vindt ze leuk voor inspiratie. Maar ze ziet het zich zelf niet toepassen in haar eigen huis. Wat moet ze nou?

Heel veel stellen zoals Danielle met opgroeiende kinderen, voelen zich niet meer thuis in hun eigen huis. De woonkamer is niet echt meer die fijne plek. Toen de kinderen klein waren was het prima dat het rommelig was.  Maar nu wil je wel een sfeervol huis. Je gaat steeds vaker in de keuken of de werkkamer zitten. Niet echt gezellig. Liever zit je met je gezin bij elkaar.

Verlang jij ook naar je eigen gezellige thuis?

Het hoeft zo niet te blijven. Ook jouw woonkamer kan een plek worden waar je graag bent. Een nieuw, fris interieur met mooie kleuren. Fijn en gezellig. Waar iedereen zich lekker voelt. Met genoeg plek voor iedereen en waar rekening is gehouden met ieders wensen. Zonder dat het jou heel veel tijd en geld hoeft te kosten. Zo n prachtige woonkamer is soms zelfs financieel aantrekkelijker dan je nu denkt.

Op weg naar een nieuwe woonkamer

In drie stappen naar een nieuwe woonkamer:

  • Besef dat je niet alles zelf hoeft te doen. Een ervaren interieurontwerper kan samen met jou vaststellen welke woonstijl bij jou past. Waardoor jouw woonkamer nog veel meer jouw stijl kan worden dan als jij het zelf uitzoekt.
  • Stel een budget vast van wat je wilt investeren in je woonkamer. Bespreek dat met je adviseur. Je adviseur behoedt je voor miskopen waardoor je binnen je budget blijft en meubels krijgt waar je blij mee bent.
  • Laat je ontwerper niet alleen een plan voor je maken, maar laat ook het shoppen voor je doen. Zo kun jij zelf op zaterdagmiddag de dingen doen die jij leuk vindt en worden de perfecte meubels die helemaal bij jouw stijl passen vanzelf bij je thuis bezorgd.
Kun jij het zelf?

Wist je dat een interieurontwerper vaak beter weet wat je mooi vindt dan jij zelf? Het is zelfs nog lastiger als je met z’n tweeën moet beslissen.

Maak een afspraak voor een gratis Prachtige Plek gesprek met mij en we bekijken of ik je daarbij kan helpen.

Related Posts