fbpx

“Nu ben ik wel graag thuis, eerst wilde ik altijd weg”

“Elke dag als ik thuiskom van werk heb ik een hotelgevoel”

“We gebruiken nu de hele woonkamer in in plaats van alleen de eettafel.”

“Nu vind ik het wel fijn om mensen thuis uit te nodigen en ben ik trots!”

Allemaal uitspraken van klanten, nu hun woonkamer wel is hoe zij dat mooi vinden. Dat zijn niet zo maar uitspraken, hun zijn levens zijn echt veranderd.

De meeste van deze klanten wonen nu alleen na hun scheiding. Voor hun is het helemaal belangrijk een fijn thuis te hebben. En zeker als ze dit niet allemaal alleen hoeven te bedenken en te beslissen.

Zo’n impact kan het dus hebben als je woonkamer is waar jij je fijn voelt, wat je mooi vindt en waar je vol trots en blij je familie en vrienden uitnodigt.

In mijn webinar ‘Van moodboard naar zelfverzekerd je meubels kopen’ help ik je hiermee.
Daarin vertel ik hoe jij ook in 2 weken je woonkamer kunt krijgen die jij wil. Alle beslissingen zijn dan genomen omdat jij weet wat je moet doen, en wat je niet moet doen.

Snel, makkelijk en efficiënt.

Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met meubels of andere dingen die je wilt houden die je sfeervol combineert met de nieuwe meubels.

Als jij dit toepast weet jij door je goede voorbereiding welke meubels je nodig hebt in welke stijl, kleur en afmeting. En kun je ze in 1 dag kopen.

Dit is wat ik ook doe met mijn klanten: in 1 dag kopen we alle meubels. Daardoor zijn we binnen 2 weken klaar met alles en hoeven ze alleen nog te wachten op het leveren van de meubels.

Je hebt dus niet een uitgebreid ontwerp nodig wat weken of maanden duurt. Met 3 of 4 lange afspraken. En dat duizenden euro’s kost en waarbij je nog zelf je meubels moet uitzoeken.

Dat kan veel sneller en makkelijker. In het webinar laat ik je zien hoe.

Hoe klinkt dat voor je?

Groet,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.