fbpx

Interieuradvies lichte vrijstaande woning met warme sfeer door kleur

Het huis van hun dromen

Mijn klanten hebben een nieuw huis gekocht. Het huis van hun dromen. Lekker ruim voor hun gezin met drie tieners in huis. Vrij gelegen aan een groen park.

Ze verwachten hier de komende dertig jaar wel te wonen. En daarom willen ze de inrichting van de woonkamer goed aanpakken inclusief een goed lichtplan en de styling. Alles dus. Ze benaderden mij om ze hierbij te helpen.

Een aantal dingen zijn belangrijk voor hun:

Er moet veel zitplek zijn. Zowel in de eethoek als in de zithoek, omdat ze vaak veel mensen over de vloer hebben. Graag ruimtelijk, maar ook gezellig.

Het groene uitzicht moet benadrukt worden.

Verder heeft het huis een schuinoplopend hoog plafond van ca. 5 meter. Hier willen ze ook een leuke aanvulling aan geven.

De vloer van natuursteen blijft. Dit is de basis.

Een eyecatcher

Man en vrouw houden beide van kleur, maar wel van verschillende. De man houdt van stevige kleuren, de vrouw meer van zachte, minder aanwezig kleuren.  Daar hebben we een mooi evenwicht in gevonden. Een rustige basis met hier en daar meer opvallende kleuren en mooie materialen.

En ze willen een eyecatcher: het behang! Heel gezellig samen met de ruime, stevige eethoek en de gekleurde lampen boven de eettafel.

Lichtplan en styling

Het lichtplan is heel fijn, met goede en prettige basisverlichting en een paar opvallende armaturen als sfeerverlichting.

De styling maakte het helemaal compleet. Met de mooie planten, potten en de accessoires.

Ik herinner me nog het moment dat we de planten neerzetten en ophingen. Toen was het af: wat is het hier gezellig!

Wilt u uw woning ook aanpakken, neem dan geheel vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.