fbpx

Interieuradvies nieuwbouwwoning met sfeervolle verlichting in Berkel-Enschot

Interieur ontwerp met daarin drie verschillende stijlen

Mijn opdrachtgevers hebben dit nieuwbouwhuis gekocht. Ze willen graag dat het echt een interieur van hun drieën wordt, ook van hun dochter. Een geheel. Dat was niet gelukt in hun vorige woning en dat hebben ze echt gemist. Verder willen ze goede verlichting, zowel in de keuken als in de rest van de ruimte.

Eenheid in je interieur geeft rust

Hoe krijg je eenheid als je drie(!) compleet verschillende moodboards krijgt aangeleverd? De ene houdt van rust en donker, de ander van veel groen, iets geks en gezelligheid en de ander van best sjiek en stijlvol.
Je merkt wel, een heel verschil. En een hele leuke uitdaging! Ik was zelf ook benieuwd wat ik ervan ging maken.

De eye catcher: het behang

Er is een aparte eetkamer in een wat afgezonderde ruimte. Die niet direct te zien is als je binnenkomt, pas als je wat doorloopt. Dat is leuk, daar kun je mee uitpakken! Dat is de eye catcher van het huis geworden, met heel gaaf behang. Voor de rest is het huis heel rustig met mooie warme kleuren en materialen als fluweel en hout. Dat vonden ze allemaal mooi. De eetkamer met het behang is ook een mooie achtergrond voor de bank.

De drie stijlen komen samen

Van alle drie de bewoners hebben we iets van hun smaak laten terugkomen. En dat in combinatie met elkaar. Bij de stoere tafel ranke stijlvolle fluwelen stoelen. Een rustige grote bank in een donkere kleur. Behang, donker, maar wel met een soort kunstwerk waar meneer zo van houdt. Verder een bijzondere fauteuil bij de rustige bank. Mooie groene kleuren op de wanden. En bijzondere verlichtingsarmaturen.

Veel sfeer door de verlichting

De verlichting geeft ook heel veel sfeer, ook door de armaturen. Dat zijn hier ook echt de sfeermakers. Messing wandlampen als kleine eyecatchers, gecombineerd met rustige basisverlichting. De hanglampjes van de keuken komen in een ander model en kleur terug als hanglamp boven de eettafel. Ook de materialen messing en de kleur zwart komen terug.

Wat een uitdaging en wat een bijzondere, rustige en fijne sfeer is het nu in deze woonkamer!

Review van de klant

“Je voelt ons uitstekend aan en je plannen zijn een eyeopener voor ons. Kleuren en materialen passen bij ons dat heb je heel goed begrepen. Je hebt ons op een andere manier laten kijken naar ons interieur. Je hebt combinaties gemaakt en zaken toegevoegd (het behang!!) die wij nooit bedacht hadden. Het is ontzettend leuk om met jou te sparren en uiteindelijk samen op zo’n mooi plan uit te komen. Hierdoor verheugen we ons nog meer op ons prachtige nieuwe huis! En, niet onbelangrijk, je komt je afspraken na!”
Jetty