fbpx

Interieurontwerp Oisterwijk met woonkamer en aparte eetkamer met kunst

Vrijstaande woning

Femke

We hebben een nieuw huis gekocht, een vrijstaande woning. Heel ruim met een bijzondere indeling en een 9 meter lange eetkamer.

Het probleem

Wij vinden het lastig om de verschillende ruimtes beneden met elkaar te verbinden en hoe we alles tot een gezellig geheel gaan maken.

We hebben veel vragen en wensen zoals: wat gaan we doen met de grote eetkamer, behalve een lange eettafel. Hoe krijgen we een echt gezellige familiehoek? Welke meubels kiezen we? Hoe krijgen we goede verlichting. En hoe laten we de verschillende kleurcombinaties uit onze schilderijen mooi combineren met de rest van het interieur?

Nu

Carolien heeft structuur gebracht, we hebben nu een huis met veel kleur, maar het is toch een eenheid.

Verrassend: door een combinatie van bepaalde materialen en kleuren waar wij niet aan gedacht hebben bracht ze rust en sfeer in huis.

De verlichting is nu ook prettig: rustige basisverlichting met een paar meer opvallende armaturen als eyecatchers.

Hoe hebben we het ervaren?

We hadden van tevoren twijfels hoeveel tijd en energie het zou kosten als we iemand zouden inschakelen. Het was een goed besluit om Carolien te vragen. Ze bracht rust omdat vele keuzes zijn gemaakt en het een geheel is. Ze bracht verrassende elementen in huis waardoor het huis nu warm, persoonlijk en toch modern is.

Ik zou dit advies aanraden aan mensen die er waarde aan hechten een fijn en sfeervol interieur te hebben, en er geld voor over hebben om het direct goed te doen.

Het plan kijk ik nog regelmatig in. Het is nog steeds een leidraad voor de aanschaf van een nieuw accessoire.