fbpx

Interieurontwerp verbouwde tweekapper vol kleur omgeving Tilburg

Mijn klant had geen energie en zin om na de verbouwing hun huis zelf in te richten én ze wist niet waar ze moest beginnen. Ze wilden een aantal meubels houden, de grote kast en de bank

Hun wens was: veel sfeer, gezelligheid en kleur. Zij durft wel, hij vond het best lastig voor te stellen hoe het eruit zou gaan zien. Aan de hand van mijn interieur ontwerp zag hij het ook voor zich en was ook enthousiast.

Samen hebben we de exacte kleur- en materiaalstalen en combinaties uitgezocht, zodat ze de meubels alleen nog hoefden te bestellen.

Ik kijk iedere dag met een glimlach om me heen, wat een transformatie!

“Ik had behoefte aan rust. En aan gezelligheid. Mijn man en ik hebben een andere smaak en ik wist niet hoe we het zo konden maken dat we allebei superblij ermee zijn. Wij kwamen er niet uit. Carolien heeft echt de rustige sfeer voor mijn man en ook de kleur en gezelligheid waar ik zo van houd samengebracht.

“Ons woongenot is flink toegenomen. Het mooiste aan onze samenwerking vond ik dat het een wisselwerking was en daarmee een volwaardige samenwerking. Zonder jouw hulp was het lang niet zo mooi.”

“Ik zou jou zeker aanraden aan mensen die hun huis een boost willen geven. Hier draag jij echt aan bij.”

Wat is het fijn als je mensen zó blij kunt maken!