fbpx

Ilse, hoekwoning in Berkel-Enschot

Soort advies: MEER LEF ADVIES

Wens van de klant: Ilse had echt behoefte aan warmte, gezelligheid en een gevoel van thuis, met mooie kleuren en belangrijk was een mooi fotobehang.

“Ben zo blij dat we Carolien hebben ingeschakeld, en dat we nu zo’n mooie woonkamer hebben met mooie kleuren, planten, warmte en ook de verdere aankleding enz.

Superfijn dat toen ik voor de zoveelste keer vast liep en geen keuze kon maken, dat Carolien mij snel en goed advies gaf en ook uitlegde waarom die keuze goed is. Dat heeft heel veel rust gegeven in mijn hoofd. Ze is erg betrokken bij haar klanten.

Ik kan nu echt lekker op de bank gaan zitten en dan gewoon rondkijken en genieten hiervan. Onze dank hiervoor. We krijgen ook veel complimenten.”

Jetty, twee onder een kapwoning in Berkel-Enschot

Soort advies: Compleet advies indeling en inrichting van de woonkamer in het nieuwe huis, advies verlichtingsarmaturen en advies raambekleding en vloer.

Wens van de klant: “We vroegen ons af of je onze drie toch wel heel verschillende smaken zou kunnen combineren tot 1 geheel. Daarnaast hadden we twijfels hoe hoog de kosten zouden zijn.”

Onze ervaring is zeer positief! We hebben heel prettig samengewerkt en je hebt heel goed geluisterd naar onze wensen. Daardoor kwam je al snel met een concreet plan met heldere adviezen en dat alles in een kort tijdsbestek. En, niet onbelangrijk, je komt je afspraken na! 

Er ligt nu een compleet interieuradvies waarbij door jou rekening is gehouden met al onze wensen en verschillende smaken. Hierdoor is een interieur ontstaan waar we ons alle drie in thuis gaan voelen. Je hebt ons hiermee veel werk uit handen genomen en het gemakkelijker gemaakt beslissingen te nemen, zeker ook omdat het plan alle informatie bevat met betrekking tot modellen en kleuren.

“Je hebt ons op een andere manier laten kijken naar ons interieur. Je hebt combinaties gemaakt en zaken toegevoegd (het behang!!) die wij nooit bedacht hadden. Het is ontzettend leuk om met jou te sparren en uiteindelijk samen op zo’n mooi plan uit te komen. Hierdoor verheugen we ons nog meer op ons prachtige nieuwe huis!”

Wim, ruim huurappartement in Veghel

Soort advies: MEER LEF interieuradvies met advies voor de indeling, advies model en kleur meubels, vloerkleed, verfkleuren, behang, raambekleding, verlichting. En verder uitbreidingen waar meer hulp nodig was, zie hieronder.

Inclusief:
– het samen kiezen en aankopen van alle benodigde meubels
– advies raambekleding voor het gehele appartement.
– aankoop planten voor de woonkamer met mooie potten en gezellige sierkussens voor de bank. Advies waar kunst te hangen zodat hij daarna helemaal klaar was.

Wens van de klant: Voor Wim is het belangrijk nu hij alleen is, een fijn thuis voor hemzelf en zijn lieve hond te creëren. De bank had bij maar de rest mag nieuw.

Hij vindt rust, comfort, en warmte belangrijk.

De houtlook vloer moet blijven liggen omdat het een huurappartement is en moet een mooie eenheid vormen met het geheel, ook zeker door mooie warme kleuren.

Zijn reactie in een appje nadat we samen meubels hebben gekocht:

“Goedemorgen Carolien, 

Bedankt voor jouw adviezen.

Ik heb daardoor met veel zelfvertrouwen 10.000 euro kunnen uitgeven aan meubels, waar ik een heel goed gevoel bij heb.”

Gr. Wim

Cynthia, twee onder een kapwoning in Brabant

Soort advies: Compleet advies inrichting van de woonkamer in het nieuwe huis inclusief aankoop van de meubels en advies verlichtingsarmaturen en raambekleding. Ook advies raambekleding van alle slaapkamers.

Wens van de klant: meer balans, samenhang en rust.

“In ons nieuwe huis wilden we meer balans, samenhang en rust. Door jouw advies hebben we heel veel bereikt. Je kwam met een plan waar alles in samenvalt, al onze wensen en wat we mooi en belangrijk vinden. Door jouw voorstellen trek je ons net over de streep met keuzes wat je anders niet zo snel zou doen. En je let op de details.

Je respecteert onze normen en waarden. Je komt met voorstellen, maar de beslissing ligt bij de klant.

Je neemt een stuk uit handen. Je ontzorgt. Belangrijk voor ons was dat we samen met jou de meubels hebben uitgezocht en gekocht, dat was zo fijn. Het scheelt tijd en kosten om jou in te schakelen. Je bent open en eerlijk. En je hebt je voor 110% ingezet.

We voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe huis, ondanks de nieuwe spullen. En onze meiden vinden het ook heel gezellig!”

Marloes, twee onder een kapwoning in omgeving Tilburg

Soort advies: MEER LEF Advies

Wens van de klant: Na in eerdere huizen nooit helemaal tevreden te zijn geweest,  willen ze in hun nieuwe huis graag kleuren die mooi matchen met hun meubels, vloer en de keuken.

“Carolien, we zijn ongelooflijk blij met jouw kleuradvies voor de woonkamer van onze (nieuwe) woning. We hebben jouw advies volledig overgenomen. Dit heeft ons flink wat hoofdbrekens voorkomen èn tijd opgeleverd om hierover niet zelf na te hoeven denken.

Voorheen hebben we altijd van alles geprobeerd, maar nooit zijn we volledig tevreden geweest, het klopte niet. Simpelweg, omdat wij er geen kijk op hebben. Vanaf dag 1 is het goed. Thuis is nu ook echt thuis!”

Yolanda, patio woning c.q. seniorenwoning in Berkel-Enschot.

Soort advies: Compleet interieurontwerp voor nieuwbouwwoning inclusief advies verlichting. Ze hebben de uitvoering van het interieuradvies zelf gedaan.

Wens van de klant: ’Het moet een bijzonder huis worden. Om elke hoek die ik kijk wil ik verrast worden.’

Situatie:

“We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Berkel-Enschot en twijfelden of we een interieurontwerper zouden inschakelen.

De twijfel was, wordt het niet te standaard? Het moest persoonlijk zijn.
We hadden je website bekeken en hadden een eerste gesprek. We hadden meteen een klik.

De ervaring met Caroliens interieuradvies is ontzettend goed. Carolien geeft ons ruimte, en ook een duwtje in de rug. Je stimuleert mensen om over hun grens heen te gaan. Spannend!

Ze selecteert 1 of 2 dingen die wij mooi vinden en geeft ons daarin ruimte. Het is allebei goed.

Ze is heel creatief. Carolien vertaalt onze keuzes naar iets unieks, een bijzonder geheel.

Ons gevoel na het interieuradvies was: “Zo willen we het. Het plaatje is compleet!”

Het gaf zoveel opluchting en een rustig gevoel. Want in winkels is zo veel aanbod. Zoveel is leuk. Wij hoeven niet meer te kiezen. We hebben al gekozen!

Wij bevelen Carolien aan aan alle mensen die een nieuwbouwhuis hebben gekocht of een huis opnieuw willen inrichten.

Ze kan iedereen helpen, door haar neutrale uitgangspunt.”

 
Yolanda: ”Hoe vonden wij het? Wauw! Heel fijn.”
Ik: “Geweldig, bedankt voor al die mooie woorden!”
Yolanda: “Je hebt het ook echt verdiend. En dat mag je erbij zetten. “