fbpx

Een groot deel van mijn klanten kennen mijn via mijn advertentie uit het lokale weekblad hier in Berkel-Enschot, dat heet de ‘Schakel’.

Wellicht kom jij niet hier uit de buurt. Dan wist je waarschijnlijk even niet wat ik met de titel van de nieuwbrief bedoelde.

Dat ik een klant uit Berkel-Enschot aan de lijn heb weet ik al snel, omdat een van de eerste dingen die hij of zij zegt is: ik zag je weer in de Schakel, en ik had je al langer willen bellen, maar dat kwam er maar niet van. En nu heb ik je eindelijk gebeld.’

Dat herken je misschien wel. Veel mensen moeten een soort hobbel over om eindelijk iets met hun interieur te doen. Met hun woonkamer omdat die niet meer (helemaal) naar hun zin is.

Als ze eenmaal hebben gebeld en we de afspraak hebben gemaakt, is het ook een soort opluchting voor ze om te weten dat ze er nu echt mee aan de slag te gaan.

Als ik dan korte tijd later bij ze ben zie ik het echt goed: de opluchting, en de blijdschap omdat ze nu weten en horen en zien wat ze concreet kunnen doen om nu dan echt die gezellige woonkamer te krijgen.
En zeker als ik ze dan een hele mooie kleurcombinatie verf laat zien worden ze helemaal enthousiast. Dan zien ze voor zich hoe warm en gezellig het gaat worden. Want met de concrete verfnummers die ze direct krijgen kunnen ze meteen aan de slag. Want ja, kleur blijft een van de belangrijkste sfeermakers!

Denk jij ook al langer na dat je iets anders wil met je interieur maar heb je nog steeds niks ondernomen? Klik op onderstaande link om een Prachtig Plek gesprek in te plannen, bel (06-13196001) of mail me. Dan vertel ik je of en hoe ik jou het beste kan helpen.

Ik meld me aan voor het Prachtige Plek gesprek

Een groot deel van mijn klanten kennen mijn via mijn advertentie uit het lokale weekblad hier in Berkel-Enschot, dat heet de ‘Schakel’.

‘Soms moet je even doorpakken’, zoals een klant van mij tegen zichzelf had gezegd toen ze me belde.

Misschien spreken jij en ik elkaar ook snel.

Liefs,
Carolien

Related Posts