fbpx

I love me time. Jij ook?

Lekker tijd voor mezelf. Even voor niemand zorgen. Alleen zorgen dat ik het zelf naar mijn zin heb.

Regelmatig ga ik een dagje of een nachtje weg. Om even uit de drukte te zijn. Ik werk vanuit huis en vind het heel fijn regelmatig in een andere omgeving te zijn.

Ik probeer 1x per maand te gaan. Vaak ga ik alleen. En combineer het altijd wel met mijn werk. Hoewel werk als in ‘lekker op zoek naar leuke interieurwinkels’ voor mij alleen maar leuk is.

Afgelopen herfst ben ik met mijn vader van 86 weg geweest. Naar een hotel in Gelderland, in het buitengebied, waar hij zich als boerenzoon helemaal thuis voelde. Het was heel gezellig en zo waardevol! Bijzonder ook dat we maar bleven kletsen!

Vorige week had ik weer een uitje gepland. Een nachtje weg, weer eens met mijn oudste dochter, vanwege de vakantie. We houden allebei van lekker weg gaan en leuke taarttentjes ontdekken.

Ik had Nijmegen gekozen omdat ik een heel leuk sfeervol taartzaakje, een restaurant eigenlijk, had ontdekt op instagram. Ik had ‘m in mijn telefoon opgeslagen in de notities onder het kopje ‘leuk om eens heen te gaan.’ Deze lag in de buurt van Nijmegen en ik heb om het bezoekje aan deze leuke eettent deze overnachting gepland.

Het heet ‘Baiana’ in Bemmel, prachtig gelegen op de dijk aan de rivier de Waal. Waar je in de zomer zelfs op het strandje kunt zitten met je drankje. Superleuk ingericht met veel kleur, leuke meubels en… heerlijke taartjes. Wij hadden allebei het frambozen-witte chocolade taartje: AANRADER. Die eerste hap!

Deze keer had ik niet veel tijd voor mezelf, maar dat was ook niet het doel. Wel gezellig leuke dingen doen met mijn dochter. We zaten in hotel ‘De Prince‘, midden in de stad. De kamers lagen verspreid over meerdere prachtige oude huizen in wat werd genoemd ‘de leukste straat van Nijmegen’, de Lange Hezelstraat, vlakbij Kronenburgpark.

Nog een paar van de leuke adresjes die wij hebben opgedaan:
– superleuke conceptstore Make my Day met kleurige kleding (houd ik van), tassen, superleuke schaaltjes, interieurdingen, cadeautjes, boeken etc.

– Fresca, een heel leuk taart- en lunchtentje. Deze tip kregen we van de dames in een kledingzaak die in Nijmegen wonen. Dan hoor je vaak de leukste adresjes.

– Fier Conceptstore. Een heel leuk, klein interieurwinkeltje. Heel sfeervol ingericht. Met heel veel mooie accessoires.

Hopelijk inspireert het je dat ook eens te doen. Lekker eruit! Een dag. Of liever nog een nachtje. Éen nachtje is al zo fijn.

Ga ook eens alleen. Of zoek een vriendin op en logeer daar in de buurt. Of je gaat met iemand weg. Het heeft allemaal wat.

Het is zo fijn om naar uit te kijken, om er te zijn uiteraard, en ook om weer lekker na te mijmeren hoe gezellig het was.

Veel plezier als jij ook gaat!

En als je een leuke tip hebt mag je me altijd mailen.

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.