fbpx

Misschien herken je het wel. Je hebt zo’n mooie kleur gezien voor op de muren bij VT Wonen op tv. Zo warm! Echt de kleur die jij ook mooi vindt. En de kleuren in die woonkamer op tv heb jij ook ongeveer thuis. Je hebt er zo’n zin in. Eindelijk weet je welke kleur je wil!

Je hebt het weekend vrij gepland en gaat de verf kopen. In de winkel laten ze je de pot met de gemengde verfkleur zien. Ja! Hij ziet er zo mooi uit. Thuis ga je aan de slag. Maar… als de muur geschilderd is, is het helemaal niet zo mooi. Bij jou ziet de kleur er heel anders uit. Het combineert echt niet mooi. O nee, nou is het nog niet goed! En ben je nog niet klaar.

Misschien had jij zelf niet een miskoop met verf, maar met een meubel. Zonde van het geld en ook van je geld én van je tijd en energie! Want hoeveel tijd zat er in het uitzoeken van de verf of de fauteuil, het nadenken, samen overleggen en naar de winkel gaan en daar beslissen? En nóg klopt het niet.

Binnenkort geef ik een GRATIS online inspiratie sessie ‘Van witte muren naar meer sfeer’. Ik had je er in een andere Sfeernieuws al over verteld. Om je helpen met jouw woonkamer én te inspireren. Bijvoorbeeld welke kleuren op welke manier toegepast een warme sfeer brengen. En ik laat je zien wat je beter niet kunt doen. Met veel interieurfoto’s zodat je echt ervaart hoe alles samen een mooie eenheid vormt. Superleuk als ik ook jou mag inspireren!


Misschien denk je er wel eens over na om mij te vragen voor interieuradvies. Dan is dit een mooie manier om kennis met mij te maken.

Ik vind het heel fijn mensen weer te helpen aan een fijn en gezellig huis. En ik gun het jou ook zo! Ik weet hoe belangrijk het is om je thuis fijn te voelen.

Dit vonden andere kijkers van het webinar:
⭐⭐⭐⭐⭐ ‘T was geweldig ik ga zeker aan de slag‘

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘Ik heb genoten van je webinar en ben heel benieuwd naar je advies bij ons thuis. En heel leuk dat ik nog een extra advies erbij heb gekregen als bonus.’

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘Dank je wel, goede inspiratie en fijne tips!’

Wil jij ook bij de inspiratie sessie zijn?

Schrijf je hier nu gratis in.


 


me-time
 

 


Eigenlijk is niets zo fijn als me-time. In elk geval geniet ik er erg van om even tijd voor mezelf te hebben. Of te nemen, ook al laat mijn agenda dat niet echt toe. Ik train mezelf daar in, want ik  vergeet het zelf ook regelmatig.

Mijn tip is: neem regelmatig even lekker de tijd voor jezelf. Voor de een is een half uurtje per dag voldoende. Ik vind het fijn om elke maand een of twee dagen weg te gaan. In mijn eentje. Lekker doen wat ik wil. Naar een plek die ik leuk vind. En hoef ik even voor niemand te zorgen. Alleen te zorgen dat ik het naar mijn zin heb.

Ik deel regelmatig mijn tips, inspiratie, leuke restaurantjes en winkeltjes die ik dan zie op Instagram, Pinterest en wekelijks in mijn Sfeernieuws.

Deze wekelijkse Sfeernieuws krijg je al. Als je het leuk vindt kun je me voor nog meer inspiratie volgen op Instagram en Pinterest!

Veel liefs,Carolien

Related Posts