fbpx

Wat een supergezellig huis is dit geworden!

Mijn klant had voor hun nieuwbouwhuis zelf al veel ideeën maar twijfelde over een aantal keuzes. Zoals de verfkleuren voor de begane grond, de kleuren van de eetkamerstoelen en barkrukken, de kleur van de gordijnen.

En daarbij hebben ze twee aparte woonruimtes die best anders mochten met veel kleur en lef(yes, heerlijk!) maar die wel een eenheid vormen met de rest. Dus wat kies je daarvoor? Weer dezelfde kleuren vonden ze een beetje saai, maar wat dan?

Hier zie je de heerlijke woonkeuken waar ik een warme zandkleur van Painting the Past als basiskleur op de muren heb geadviseerd. Het vormt een warme en zachte achtergrond voor alle kleuren, zowel de donkere kleuren als de fellere kleuren.

Mijn klant moest even wennen aan het idee dat deze basiskleur een stukje donkerder is dan wit wat veel mensen op de muren zijn gewend maar zag ook meteen dat dit zoveel warmte geeft. En nu zijn ze er zo blij mee dat ze het hebben aangedurfd.

Love deze keuken: ruim én zo gezellig!

Klik op de link om een filmpje van de hele woonkeuken te zien.

Heb jij zelf ook ideeën over je woonkamer en keuken? Maar twijfel je wat je definitief moet kiezen? Welke kleuren, welke materialen? Mail me dan vertel ik je of en hoe ik je het beste kan helpen.

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.