fbpx

Hi,

Groen met messing. Blauw met oud hout. Terracotta met zandkleur.

In de juiste toepassing van kleur en materiaal zijn deze combinaties prachtig. Vind ik altijd. Maar ze zijn niet perse een trend nu.  En toch zou ik het adviseren aan een klant als ik zie dat het mooi bij ze past of staat in hun woonkamer.Trends brengen me op ideeën voor een ontwerp. Ze inspireren maar ik houd me daar niet perse aan vast.
En dat hoef jij ook niet te doen. Ben niet bang dat iets geen trend meer is over een jaar. Als jij iets echt prachtig vindt is dat echt wat telt. Bijvoorbeeld een behang, of een vloerkleed. Of een kleur op de muur.

Volg je gevoel! Ja, inderdaad, dat is een inkoppertje. Maar zeker in je interieur zo belangrijk.

Want een groot deel van je leven ben je thuis. En zeker in je woonkamer. Die moet er zo uitzien dat jij er helemaal blij van wordt!
Trend of geen trend.

Wil je nog meer tips en inspiratie voor jouw fijne sfeer? Volg me dan op Pinterest.

Liefs,
Carolien

Related Posts