fbpx

Afgelopen weken heb ik een aantal online inspiratiesessies gegeven ‘Van witte muren naar meer sfeer’. Misschien was jij er ook bij. Superleuk!

Daarin gaf ik heel veel tips en inspiratie voor je woonkamer of slaapkamer. Bijvoorbeeld: hoe kies je kleuren? Wat moet je niet doen voor veel meer warmte en sfeer in je woonkamer.

Ik vertelde in dit webinar ook over interieuradvies wat ik aan mijn klanten geef. Met voor en na foto’s hoe andere klanten geholpen zijn. Met dit MEER LEF interieuradvies ben je in een paar uur ongeveer net zo goed geholpen als met een uitgebreid ontwerp op papier. Daardoor is het duizend euro goedkoper en we zijn binnen één afspraak al klaar!

Na het webinar had ik een gesprek met een geïnteresseerde want hij had de vraag of het iets voor hem was. Hij had een nieuwbouwhuis gekocht. Met de keuze voor de vloer en de keuken was hij helemaal blij.

Voor de inrichting van de woonkamer had hij ook al wat ideeën, maar hij wist niet wat hij definitief moest kiezen, zodat het een eenheid zou worden. Hij had best veel nieuwe meubels nodig. En hij wilde wel echt dat het goed gebeurde, dat het helemaal naar zijn zin zou worden, want het moest helemaal zijn fijne nieuwe thuis worden.

Hij twijfelde of hij het zelf kon. Of dat hij mij beter kon meevragen voor het interieuradvies en om samen de meubels te kopen.

Ik merk het telkens opnieuw. Bij de keus om wel of geen interieuradvies in te roepen is dit heel belangrijk: je gevoel.

Je merkt zelf of je van binnen rustig wordt als je eraan denkt om zelf de bank en fauteuil in een mooie kleur uit te zoeken. Dan nog de salontafel, tv meubel en een mooi vloerkleed in de goede afmeting erbij. Om dit beslissen en te kopen. En dan nog de kleuren op de muren, leuke en goede verlichting. En in een mooie warme combinatie.

Of dat het een knoop in je maag geeft en je er juist onrustig van wordt. Want ja, je kunt je geld maar een keer uitgeven!

Ik denk dat je zelf goed voelt en weet of je er wel of niet uitkomt. Op een gegeven moment merk je het wel. Dan is dat het moment om interieuradvies te vragen. Of in elk geval te informeren naar wat jou kan helpen. En daarna te beslissen dat jou gaat helpen en dat het de investering waard is.

Je kunt beter weten wat voor jou helemaal de goede keus is om te kopen, dan zomaar iets doen.

Deze klant waar ik hierboven over vertelde had na een paar dagen alles overdenken besloten, dat het hem zelf niet lukt om zijn woonkamer zo te maken zoals hij graag wil. En dus ga ik binnenkort naar hem toe voor het interieuradvies en we gaan samen de meubels kopen. Superleuk! En heel fijn om die opluchting te voelen!

Misschien is voor jou alleen interieuradvies voldoende. Of ben je echt helemaal geholpen zoals veel mensen, om ook samen de meubels kopen. Met de juiste hulp wordt jouw woonkamer zoveel gezelliger, mooier en verrassender. En… het scheelt je veel tijd, keuzestress en miskopen!

Ben je benieuwd wat het MEER LEF advies inhoudt, hier lees je er meer over. En heb je een vraag? Aarzel niet en bel (06-13196001) of mail (info@gewooncaat.nl) .

Veel liefs,
Carolien

Related Posts