fbpx

Je vindt je huiskamer al een tijd niet meer mooi of gezellig… Je mist sfeer en je wilt er iets aan veranderen maar het komt er steeds maar niet van. Je ziet er tegenop omdat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. En ook niet wat je moet kiezen, want je wil geen miskopen.

👉 “Hoe zorg je ervoor dat de meubels goed op elkaar afgestemd zijn? De oude en de nieuwe”

👉 “Hoe kies ik de juiste kleuren?”

👉 “Wat vinden zowel ik als mijn partner mooi en fijn?”

Je kunt je inschrijven voor mijn GRATIS online inspiratie sessie ‘Van witte muren naar meer sfeer’ om je hiermee te helpen én te inspireren.

Al 13 jaar heb ik een passie voor het creëren van mooie, sfeervolle interieurs met een fijne portie lef. Ik vind het heel fijn mensen weer te helpen aan een fijn en gezellig huis. En ik gun het jou ook zo! Ik weet hoe belangrijk het is om je thuis fijn te voelen. Kom je binnenkort ook naar mijn gratis inspiratie sessie?
Tijdens mijn webinar ontdek je in een half uur:
✅ Heel veel praktische tips en adviezen hoe jij meer uit jouw interieur kunt halen
✅ Hoe jij je zo gewenste droomwoonkamer krijgt, door de goede keuzes te maken
✅ Adviezen om erachter te komen wat je eigenlijk graag wilt
✅ Hoe je de héle woonkamer gebruikt in plaats van dat je alleen maar de eethoek gezellig vindt
✅ Weet je hoe een interieurontwerper je geld kan opleveren!

Wil je weten hoe ik jou daarbij kan helpen? 👉 Inschrijven kan gratis via deze link. Superleuk jou ook te inspireren!

Liefs, Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.