fbpx

Ik was laatst bij een klant voor het MEER LEF interieuradvies van 2 uur. Ze vertelde dat ze al een tijdje over hun woonkamer aan het denken was. De kleuren vond ze niet mooi, wat moest ze met een bepaald hoekje, en het was ’s avonds best donker. En o ja, er hing al jaren een peertje aan het plafond in plaats van een gezellige lamp, daar moest ook wat mee.

Ze heeft nu eindelijk ‘doorgepakt’ zoals ze zelf zei. Mij gemaild voor een afspraak voor dit interieur advies. De schilder meteen gebeld.

Ze weet van zichzelf dat ze het anders weer uitstelt. Want ze wil nu echt eindelijk die gezellige sfeer met mooie kleuren waar ze al zo lang over nadenkt. Ze had ook geen zin om er zelf mee aan de slag te gaan om alles te bedenken en weet niet goed hoe je zorgt dat alles mooi combineert.

We hebben tijdens de afspraak mooie warme kleuren (met de exacte kleurnummers) en kleurcombinaties uitgezocht. Er miste inderdaad verlichting, dus ik heb haar geadviseerd om op bepaalde plekken verlichting te doen en ook aangegeven welke verlichtingsarmaturen.

Diverse meubels blijven zoals de bank, het vloerkleed, de eettafel en een mooi donker houten kastje. Een oude boekenkast wordt nu vervangen door een warme donkere houten in een andere opstelling zodat het mooi in het geheel past straks.

We hebben veel besproken in twee uur. En dat lukt ook in die tijd doordat ik van tevoren al weet wat hun wensen zijn en hoe het huis eruit ziet. Zodat ik al een concreet plan heb als ik bij hun kom, met ze overleg en zo kunnen we in één gesprek het gehele plaatje bespreken.

Mijn klant is helemaal opgelucht nu ze weet wat ze moet doen. En nu gaat ze er concreet mee aan de slag.

Later kreeg ik dit appje: ‘Bedankt voor jouw fijne advies. Ik krijg er helemaal energie van!’

Heerlijk, weer iemand die blij is in zijn huis.

Wil jij dat ook? Blij zijn en vooral ook KLAAR zijn en genieten van je woonkamer? Klik op de link voor meer informatie over het MEER LEF advies.

Heb je eerst een vraag, aarzel niet en bel (06-13196001) of mail me (info@gewooncaat.nl).

Veel liefs,
Carolien

Related Posts