fbpx

Als je een accent legt op de juiste plaatsen, vallen andere dingen minder op. Dat is wat je ook in een interieur kunt doen.

Ik geef je 3 voorbeelden:
– Is je bank niet (meer) helemaal naar je zin, omdat je de kleur saai vindt bijvoorbeeld? Leg er dan een meer opvallend vloerkleed bij. Opvallend vanwege de kleur, het materiaal of de vorm. Dat is dan de eyecatcher in je zithoek. Of een mooie kleur op de muur achter de bank. En dan samen met een paar mooie kussens geeft die ene verandering al een hele andere sfeer.

-Vind je je tafel en stoelen samen gezellig staan, maar mist er nog iets?
Een leuke lamp boven de tafel verandert zoveel. Kijk maar eens op internet. Bijvoorbeeld bij www.rietveldlicht.nl 
Soms heb je dan nog een leeg hoekje in de buurt van de eettafel. Een leuk wandlampje in een kale hoek doet zoveel. Die eventuele losse snoer geeft juist een nonchalante look. En dan een mooie plant eronder.

-Of een behang achter je eethoek. Mooi aanvullend op de sfeer die jouw woonkamer heeft. Dat hoeven niet perse drukke motieven te zijn. Maar, gebruik hierbij wel wat lef! De muur wordt dan de eyecatcher in die hoek.

En zo zorg je door het hele huis voor een paar goede eyecatchers. Een per deel van je woonkamer of keuken is een mooie leidraad. Het is heel leuk om zo te spelen met je interieur!

Wil je meer inspiratie? Lees ook eens mijn andere blogs op mijn website. Daar staan nog veel voorbeelden om je interieur warm en gezellig te krijgen.

Veel liefs,
Carolien

Related Posts