fbpx

Voor mijn interieur adviezen kom ik vaak bij klanten die al een idee hebben welke soort verfkleur ze waar in de woonkamer willen. En al hebben ze een idee wat ze willen, ze komen er niet uit wat die kleur of kleuren het precies moeten zijn. Misschien herken je het wel.

Goede kleuren op de muur vormen de basis voor de rest van je interieur
Verfkleuren kiezen is altijd een terugkerend element in interieur adviezen omdat alleen de juiste kleurcombinatie zorgt voor warmte. En het zorgt dat alles samen een eenheid wordt: meubels, vloerkleed e.d. in de ruimte.

Wat is jouw wens voor de woonkamer?
Het begint met de wens, de woonwens. Wat wil je? Waar ben je naar op zoek? Vaak is de wens dat de woonkamer warm is, gezellig. Dat je je er fijn voelt. En uitnodigend is. Dat als je de kamer binnenkomt je denkt: heerlijk, wat een warme sfeer!

Zo krijg je die fijne sfeer met mooie kleuren
Op het moment dat ik uitleg hoe kleuren werken en laat zien welke kleuren en vooral de combinatie van kleuren bij jou die warmte geven, zie jij als klant dat ook.
En dat zit ‘m in nuances die het verschil maken. Net een beetje meer groen of rood in de kleur, en het is van ‘net niet’ ineens: ‘ja, dat is ‘m!’ En is er geen discussie meer. De perfecte combi.

Dat helpt enorm om een keuze te maken: ik laat kleuren zien die in jouw woonkamer heel mooi en warm zijn. Dus dat jij als klant ziet aan de hand van grotere kleurstalen wat het effect van de kleur is met de lichtinval, jouw vloer, meubels en alles wat in je kamer staat.

En zo is het ineens heel logisch dat het die kleur moet worden!

Ben jij ook al langer aan het stoeien met kleuren en kom je er niet uit? Bel me (06-13196001) of maak een afspraak voor het gratis vrijblijvende Prachtige Plekgesprek.

Liefs,
Carolien

Related Posts