fbpx

Sinds kort heb ik een Podcast!  De interieur, sfeer en me time podcast

En waarom een podcast?
Sommige mensen worden graag geïnspireerd door beeld, sommige mensen lezen liever, en sommige mensen luisteren liever.

Regelmatig denk ik van praktijksituaties: “dat zouden meer mensen moeten weten”. Daarover schrijf ik al in Sfeernieuws en nu ook in podcasts. Om jou en vele anderen hiermee te helpen.
De podcasts die ik ga maken zullen korte podcasts zijn omdat dat meer mijn stijl is, snel tot de kern komen.

De titel van de eerste podcast is: Zo kies je verfkleuren in je woonkamer
Wat is de beste volgorde om kleuren te kiezen in je woonkamer? Dus op welk moment in het proces van inrichten kies je kleuren voor je woonkamer, of voor je interieur in het algemeen. En waarom? Wat is een goede basiskleur, en hoe kies je die? En wat met de accentkleur?

Ik vind het belangrijk dat je begrijpt waarom je een keuze maakt en wat het resultaat dan is. Dat leg ik graag aan je uit in deze interieur podcast. In ongeveer 5 á 6 minuten weet jij waar je op moet letten en heb je een paar belangrijke tips voor nog meer warmte in jouw woonkamer.

Hier kun je de podcast beluisteren.

Veel plezier!

Liefs, Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.