fbpx

Is tijd voor jou ook belangrijk?

Ik hoor vaak om me heen dat tijd je kostbaarste bezit is. En dan denk ik: “ja, dat is zo!” Tijd is eenmalig en komt nooit meer terug. Dus besteed je tijd goed.

Sinds kort ben ik er nog bewuster mee bezig wat ik met mijn tijd doe. Hoe mijn dagen eruit zien. Want niet alles geeft me energie.

Het lukt bijvoorbeeld niet om dingen te doen zoals ik ze graag zou doen. Omdat het te druk is, of teveel zodat ik het niet kan overzien. Of ik ben er gewoon niet goed in. Het is fijn om in te zien waar je niet goed in bent. Dan kun je daar iets aan doen.

Dat geldt voor mijn klanten ook.
Ze vragen mij interieuradvies voor hun woonkamer omdat ze intussen weten dat ze er zelf niet uitkomen wat ze moeten kiezen. Ze hebben vaak al zo lang van alles geprobeerd en erover nagedacht en komen er niet uit.

Of ze vinden het niet leuk om mee bezig te zijn, maar willen wel die warme gezellige huiskamer en eenheid.
Of ze vragen mij te helpen omdat ze het nu echt goed willen doen.

Doordat ik het interieurontwerp voor ze maak, besparen ze zoveel tijd. En energie. Ze hoeven niet meer samen alles te bedenken, combineren, overleggen, en dan ernaar op zoek in woonwinkels.

Je interieurontwerp krijg je heel vlot, want het is binnen een paar dagen klaar. Dan kom ik bij mijn klant met een compleet doordacht ontwerp. Door mijn manier van werken is het niet nodig het hele plan op papier te zetten en dat scheelt een paar weken tijd.
Alles is je na deze ene afspraak (het MEER LEF advies) duidelijk en je kunt meteen daarna de meubels gaan kopen.

Na dit interieuradvies vertel ik mijn klanten hoe ze nog meer tijd kunnen besparen. Met een veel beter resultaat en wat weinig energie kost. Wat juist energie geeft.

Want na het interieuradvies hebben ze twee keuzes:

1) Ze gaan alle benodigde meubels zelf kopen

2) Of ik ga met ze mee om de meubels te kiezen en te kopen

Alleen het interieuradvies levert al veel op: je weet hoe de sfeer wordt. Ook welke kleurcombinatie het gaat worden, welke modellen van de meubels het worden en de gewenste afmetingen en meer. Maar pas in de woonwinkel kun je definitief beslissen. Je gaat op die bank of de eetkamerstoel zitten en kijkt of ze lekker zitten. Dan krijg je alle kleuren te zien waar je uit kunt kiezen, moet je alles combineren tot een mooi geheel én alles definitief beslissen.
Dat is veel om te doen. En, heel spannend. Het moet goed gebeuren want je wil geen miskopen.

Vraag hulp bij het kopen van de meubels: zo bespaar je tijd, geld en het geeft zoveel opluchting
Veel mensen kiezen ervoor om die ene keer dat ze voor de komende jaren meubels kopen, om dat goed te doen. Geen eindeloos getwijfel meer met z’n tweetjes; je vraagt de juiste hulp!

We gaan samen een dag(deel) naar een voor jou geschikte woonwinkel. Ik ken jullie huis, wensen en eisen. Samen lopen we ontspannen én efficiënt door de winkel. Terplekke kies ik de juiste en mooiste combinatie voor jullie, natuurlijk in overleg met jullie. En overal rekening mee gehouden: de
meubels die je houdt, de vloer, etc. Met als doel alles die dag definitief te kopen. Zodat je alleen nog het leveren van de meubels voor de woonkamer hoeft af te wachten.

Wat ik aan het eind van deze woonwinkel dag altijd weer terug hoor: “Dat hadden we zo nooit zelf gekund.’ En: “Wat een opluchting dat alles is gekozen!”

En wat een tijdswinst!

Lijkt dit je wat?

Wil jij hier meer over weten of wat voor jou het meest geschikt is? Bel (06-13196001) of mail me voor een gratis Prachtige Plek adviesgesprek.

Liefs,
Carolien

Gratis E-magazine

Ontdek hoe jij zelf jouw huis
warm en gezellig maakt.

Download nu gratis jouw sfeer e-magazine.

Gratis Prachtige plek gesprek

Wil je geen uitgebreid plan, maar wel compleet geholpen worden? Met de optie om samen je meubels te kopen?

Meld je hier aan voor het gratis Prachtige Plek gesprek.